Redactia.ro
Home » Monden » Delia Matache este însărcinată? Cum a fost surprinsă artista FOTO

Delia Matache este însărcinată? Cum a fost surprinsă artista FOTO

GALERIE FOTO (4) Delia Matache este însărcinată_

Delia Matache este însărcinată? De mult timp fanii Deliei își doresc ca vedeta să aducă pe lume un copil. Deși artista a transmis că momentan nu se gândește să devină mamă, noile ipostaze în care a fost surprinsă, le-a cam dat de bănuit internauților. Delia a fost surprinsă în timp ce se plimba împreună cu Oana Matache și Jessi, iar un detaliu a atras atenția tuturor.

Delia Matache este însărcinată? Cum a fost surprinsă artista FOTO

Delia Matache este însărcinată? Delia este fără doar și poate, una dintre cele mai talentate și iubite artiste din România. Blondina este cunoscută încă din anii 90, când făcea parte din trupa N&D, alături de Nick. În prezent, vedeta se poate declara o femeie împlinită, având o carieră de succes și o un soț minunat.

Cu toate astea, Delia nu a devenit mamă și multă lume s-a întrebat când va veni acel moment. Enervată la culme de această întrebare, Delia a declarat în nenumărate rânduri că va avea un copil la momentul potrivit. Ei bine, noile imagini surprinse de paparazzi Ciao.ro, a scos un cadru un lucru care le-a dat de bănuit fanilor artistei. Delia s-a plimbat împreună cu sora și nepoata ei Jessi, și ar părea că așteaptă un copil. În parc, vedeta a avut grijă de nepoțica ei, dar în imagini, Delia ar părea că ascunde o burtică de graviduță din cauza hainelor largi pe care aceasta le purta. Delia a ales să poarte un tricou și o geacă oversize și o pereche de blugi care păreau cam largi pe ea. Nu putem dezminți faptul că ne-am obișnuit ca artistă să poarte haine oversize, iar acest lucru să inducă în eroare ochii internauților.  Momentan nu se știe acest lucru, dar cu siguranță blondina ne va anunța această bucurie.

Ce părere are Delia despre rolul de mămică

Delia Matache, 39 de ani, a fost întrebată de multă lume când va deveni mămică, mai ales că acum are o carieră împlinită și un soț minunat. Jurata de la iUmor s-a săturat de această întrebare, așa că a făcut o declarație în care a sperat le va închide gura curioșilor. „Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic.”, povestea artista.

De asemenea, și mama artistei, Gina Matache a precizat că Delia este enervată de această întrebare și că își dorește să aibă copii, dar nu acum. „În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil!”, povestea Gina Matache. În același timp, soțul vedetei Răzvan Munteanu a menționat că își doresc amândoi un copil și că se lucrează la acest lucru. „Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate”, a conchis el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: