Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Jasmine Obradov, concurenta de la Chefi la cuțite. Tânăra l-a fermecat pe Scărlătescu cu frumusețea ei

Cine este Jasmine Obradov, concurenta de la Chefi la cuțite. Tânăra l-a fermecat pe Scărlătescu cu frumusețea ei

GALERIE FOTO (5) Cine este Jasmine Obradov, concurenta de la Chefi la cuțite.

Cine este Jasmine Obradov, concurenta de la Chefi la cuțite. Un nou sezon Chefi la cuțite a început, iar cei trei chefi au de ales mai mulți concurenți care ar putea câștiga marele premiu al emisiunii. În ediția de luni seara, Jasmina Obradov a fost o apariție încântătoare la „Chefi la cuțite”, iar Cătălin Scărlătescu a fost fermecat de frumusețea sa. Cine este aceasta și cum arată nemachiată?

Cine este Jasmine Obradov, concurenta de la Chefi la cuțite. Tânăra l-a fermecat pe Scărlătescu cu frumusețea ei

Cine este Jasmine Obradov, concurenta de la Chefi la cuțite. În ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite”, juratii au avut parte de o surpriză după ce Jasmina Obradov i-a încântat cu o gustare. Mai mult, se pare că Scărlătescu a fost absolut fermecat de ea. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au ridicat de la masa juriului, pentru că au crezut că Scărlătescu vrea să râmână singur cu Jasmina.

Cătălin Scărlătescu și Jasmina Obradov s-au cunoscut la un festival, unde juratul a gătit, și se pare că cheful nu a putut să o uite pe frumoasa blondină și și-a adus aminte imediat că a mai văzut-o.”Ne știm de la un eveniment din Timișoara unde a participat domnul Scărlătescu. Era un eveniment culinar. Nu am pile, nu cred că am pile.”, a spus tânăra.

Pe bună dreptate,  Jasmina nu poate fi uitată prea repede, precum și vorba din popor „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place„. Cu trupul ei de invidiat, Jasmine, 28 de ani face furori pe internet acolo unde își încântă urmăritorii cu poze incendiare. Totodată, blondina nu se ascunde să se afișeze în mediul online nemachiată. Cu toate că machiajul și intervențiile o ajută să fie sigură pe ea, Jasmina Obradov este foarte frumoasă și fără pic de machiaj. Tânăra a postat o fotografie dintr-o vacanță, cu o maimuță, pe plajă, în care le-a arătat fanilor cum este ea naturală.

Cine este Jasmina Obradov

Concurenta de la Chefi la cuțite preferă să își schimbe look-ul de multe ori, după cum se poate observa în albumul de poze de pe Facebook. Aceasta a fost și blondă și brunetă de-a lungul timpului. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au observat că Scărlătescu s-a fâstâcit după ce a schimbat câteva vorbe cu frumoasa blondină. ”E o tensiune așa, n-a fost niciodată o tensiune așa. Ăsta râde așa ștrengal, e așa o fâstâceală. Ia rezolvați-vă ma voi problema, poate suntem noi în plus.”, i-a spus Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Concurenta a primit din partea juraților doar două cuțite, pentru că Sorin Bontea nu a fost prea impresionat de preparatul ei.

Mai mult, se pare că Jasmina i-ar fi atras atenția și designerului Cătălin Botezatu, la Balul Vienez de la Timișoara, pe vremea când avea 21 de ani. Jasmina ar fi avut o relație cu fostul șef al Agenției Naționale pentru Restituirea Proprietăților, Ionuț Nasleu, care este cu 20 de ani mai mare decât ea. În prezent, Jasmina este juristă, a avut un business și o cafenea, dar din cauza pandemiei de coronavirus, afacerea nu a mai funcționat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: