Redactia.ro
Home » Monden » Alina Laufer, internată în continuare la spital! Soția lui Ilan Laufer a născut prematur

Alina Laufer, internată în continuare la spital! Soția lui Ilan Laufer a născut prematur

GALERIE FOTO (2) Alina Laufer, internată în continuare la spital! Soția lui Ilan Laufer a născut prematur

Alina Laufer este în continuare la spital după ce a născut prematur! Soția politicianului Ilan Laufer a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a rupt o membrană.

Alina Laufer, internată în continuare la spital

Alina Laufer a adus pe lume, pe data de 15 februarie, prematur doi gemeni. Soția politicianului Ilan Laufer a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a rupt o membrană. Gemenii au ajuns la incubator, iar Alina Laufer a fost internată la Terapie Intensivă.

Atât Alina cât și Ilan Laufer au luptat mult pentru a avea un copil împreună. De-a lungul timpul cei doi au întâmpinat mai multe probleme, iar soția politicianului a urmat diverse tratamente de fertilizare, iar abia după opt ani de încercări a reușit să rămână însărcinată.

Totul a decurs bine, spre bucuria lui Ilan Laufer, până la un punct când, Alina a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a rupt o membrană. Acum, aceasta se află internată la spital, sub monitorizarea medicilor.

Alina Laufer, internată în continuare la spital! Soția lui Ilan Laufer a născut prematur

Recuperarea va fi una grea însă soția politicianului este optimistă și își păstrează zâmbetul pe buze. Alina Laufer este în continuare internată în spital, dar este fericită pentru că micuții au început să ia în greutate.

”Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici [Maternitatea Giulești]. (…) Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…) În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor”, a spus Alina Laufer.

Alina Laufer ridică moralul tuturor

În ciuda faptului că a trecut prin momente de panică, Alina Laufer nu și-a pierdut optimismul. Blondina se machiază zilnic și nu plânge niciodată de față cu micuții ei. Iar în salon, ea este renumită pentru faptul că ridică moralul tuturor.

”Nu am vrut să plâng atâta timp cât bebelușii sunt atât de aproape de mine. Îi simțeam, chiar dacă sunt la alt etaj. Știam că sunt aici și că mă simt. Eu nu plâng de față cu copiii mei. De machiat am încercat să mă machiez în fiecare zi pentru că mă duceam la ei și voiam să o vadă pe mami aranjată.

Și îmi ridică și atitudinea. În general, în salon la mine sunt renumită pentru că ridic moralul. (…) Am sperat să avem acești copii atâția ani de zile și simt doar fericire, indiferent de problemele pe care le-am întâmpinat”, a mai dezvăluit Alina Laufer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: