Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Ilan Laufer, internată de urgență la spital: ”Alina luptă să ducă sarcina mai departe”

Soția lui Ilan Laufer, internată de urgență la spital: ”Alina luptă să ducă sarcina mai departe”

Alina Laufer a ajuns la spital, la urgente

Alina Laufer, soția lui Ilan Laufer, a fost dusă de urgență la spital. Sarcina ei este acum în pericol, după ce a început să piardă lichid amniotic. Ilan Laufer este îngrijorat și speră ca soția sa să-și revină.

Soția lui Ilan Laufer, internată de urgență la spital: ”Alina luptă să ducă sarcina mai departe”

Alina Laufer a fost internată de urgență la spital, din cauză că are probleme cu sarcina. Soțul ei, Ilan Laufer, mărturisește îngrijorat, pe rețelele de socializare, că Alina a început să piardă lichid amniotic și se luptă să-și păstreze sarcina cu gemeni. Politicianul speră ca soția sa să-și revină.

”Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a anunțat Ilan Laufer pe Facebook.
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Alina Laufer, însărcinată cu gemeni

Alina Laufer este însărcinată cu gemeni după mai multe proceduri de inseminare. Ea mai are o fiică de 12 ani, din căsătoria anterioară, cu artistul Jorge. Alina Laufer și-a ales, deja, și bona pentru cei doi gemeni, spunea într-un interviu, în care a precizat că și camera gemenilor este în pregătire.

Image result for ilan laufer sarcina cu gemeni

 ”Sunt fericită pentru că mi-am găsit bonă internă, nepaleză. A venit deja la noi. De vineri îmi vin muncitorii care se vor ocupa să zugrăvească camera copiilor, dăm cu lavabilă și pregătim din timp. O să punem și tapet pe un perete. Încă mă gândesc la teme, am ajuns la steluțe și norișori. Încerc să fac o paletă de culori neutră. Sunt însărcinată deja în șase luni și jumătate”,  spunea Alina Laufer.

Într-un alt interviu, Alina Laufer povestea că sarcina decurge bine, deși îi dă stări somnolență. Totodată, a dezvăluit că la procedura de inseminare a mers de una singură.

”In ultima vreme am fost foarte obosită, am murit de somn, grețurile nu mă omoară așa de rău cât mă omoară somnul. Mă iau de pe la ora 10-11 și mă țin, nu știu cât, că apar și seara. Sunt însărcinată în 10 săptămâni, decurge totul ok și minunat. Sarcina e corespunzătoare. Ultima dată când am fost la ecografie i-am auzit inimioara și am fost super emoționată. Familia mea este super încântată. Am fost singură la procedura de inseminare, nu l-am luat pe Ilan cu mine. Nici la doctor să vadă bebelușul nu l-am luat încă, dar o să mergem împreună la următoarea vizită la medic”, a spus Alina Laufer, într-un alt interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: