Redactia.ro
Home » Monden » Jorge a șocat la TV. Își dă fiul cu ojă: ”Spune că e fată”

Jorge a șocat la TV. Își dă fiul cu ojă: ”Spune că e fată”

Jorge, simpaticul artist de origine aromână, a declarat în cadrul emisiunii ”La Măruță” că fiul lui, David, se crede fetiță. Micuțul îl roagă pe tatăl lui să îi cumpere păpuși și să-l dea cu ojă.

Jorge și-a dat fiul cu ojă

Simpaticul artist de origine aromână, Jorge, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”La Măruță” că fiul său, David, preferă să se joace cu păpușile, dar și că îi place să fie dat cu ojă. Ultimul aspect nu-l deranjează pe cântăreț, chiar el i-a colorat, într-0 zi unghiile micuțului, informează playtech.ro.

Jorge a spus că pentru fiul său a trebuit să străbată mulți kilometri până la un magazin de păpuși. Și, deși, el l-a întrebat dacă ar vrea o mașinuță, David, dimpotrivă, s-a dus glonț către o păpușă. Fanii l-au criticat pe Instagram pentru faptul că îi face poftele micuțului lui, însă artistul a precizat că ”sper ca, până fiul meu va fi mare, să fie o societate de oameni mai destupați la minte.”

”Am crezut că în sfârșit a venit un bărbat în casă. Și, când colo, el se joacă cu păpușile și îmi cere să-l dau cu ojă. L-am dat o dată, de ce să nu o fac. Nu mă deranjează, poate alege ce vrea să fie când va fi mare. Mi-a cerut cu disperare o păpușă și a trebuit să mergem mulți kilometri până la magazin să i-o iau.

S-a dus glonț la păpușă și a luat-o. L-am întrebat dacă vrea și o mașinuță. M-a repezit, mi-a spus că nu, cum adică să-i iau mașinuță? În altă zi mi-a zis direct. Am Instagramul plin de mesaje, oameni care îmi scriu cum e posibil să fac așa ceva. Nici nu știu ce să le răspund. Sper ca, până fiul meu va fi mare, să fie o societate de oameni mai destupați la minte”, a povestit Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

De altfel, în timp ce mulți urmăritori îl critică pentru felul cum își crește fiul, există și oameni care îl apreciază și îi scriu mesaje de încurajare. Aceștia i-au apreciat bunăvoința și loialitatea de părinte.

Jorge este recăsătorit de câțiva ani cu Ramona Prodea, după ce s-a despărțit de Alina Crăciun, actuală Laufer. Ramona are cu un deceniu mai mult decât artistu, dar acest lucru nu este un impediment. Ramona este manager pentru zona Europei de Est si a Adriaticii într-o companie de IT și este catalogată de către revistele de bussines, ca una dintre cele mai puternice femei din România.

La cei 38 de ani, Jorge este tatăl a trei copii: David, în vârstă de trei ani, Karina 11 ani și Ilinca 18 ani. Iinca este fata lui cea mai mare, din prima sa casatorie. De altfel, Karina locuiește locuiește cu mama sa, Alina, în SUA, iar David este fiul obținut din relația cu Ramona Predea.

”Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi”, a declarat acesta într-un interviu pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: