Redactia.ro
Home » Monden » Alina Laufer, din nou mamă. Fosta soție a lui Jorge va avea gemeni

Alina Laufer, din nou mamă. Fosta soție a lui Jorge va avea gemeni

Alina Laufer, mamă pentru a doua oară.

Alina și Ilan Laufer, fostul ministrul pentru mediul de afaceri, au anunțat că vor deveni părinți…de gemeni. După o relație de 8 ani, Alina a reușit să rămână însărcinată prin inseminare artificială.

Alina Laufer, din nou mamă. Fosta soție a lui Jorge va avea gemeni

Alina Laufer, fosta soție a artistului Jorge (prezentatorul emisiunii Masked Singer de la ProTV) a anunțat că este însărcinată cu gemeni. Soția politicianului Ilan Laufer mai are o fetiță de 12 ani, împreună cu fostul partener.

Anunțul a fost făcut chiar de ziua soțului ei, Ilan, politicianul care și-a depus candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Alina și Ilan sunt împreună de mai bine de 8 ani, iar în tot acest timp, vedeta a încercat să rămână însărcinată. Ei bine, se pare că după ani de chin și de tratamente, Alina a reușit să rămână însărcinată cu gemeni.

Alina Laufer în primul trimestru de sarcină

Alina Laufer a declarat pentru Click.ro, că este în gravidă în 10 săptămâni, iar grețurile au început să apară. Aceasta a precizat că a mers singură în momentul în care a făcut inseminarea artificială, fără ca soțul ei să o însoțească.

In ultima vreme am fost foarte obosită, am murit de somn, grețurile nu mă omoară așa de rău cât mă omoară somnul. Mă iau de pe la ora 10-11 și mă țin, nu știu cât, că apar și seara. Sunt însărcinată în 10 săptămâni, decurge totul ok și minunat. Sarcina e corespunzătoare. Ultima dată când am fost la ecografie i-am auzit inimioara și am fost super emoționată. Familia mea este super încântată. Am fost singură la procedura de inseminare, nu l-am luat pe Ilan cu mine. Nici la doctor să vadă bebelușul nu l-am luat încă, dar o să mergem împreună la următoarea vizită la medic‘, a spus Alina. Mai mult, Alina a menționat că medicul i-a spus că gemenii nu vor semăna, existând șanse să fie fetiță și băiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: