Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Alina Binder însărcinată. Fostul principe Nicolae este în culmea fericirii FOTO

Primele imagini cu Alina Binder însărcinată. Fostul principe Nicolae este în culmea fericirii FOTO

GALERIE FOTO (5) Alina Binder și fostul principe Nicolae

Fostul principe Nicole și soția lui, Alina Binder vor deveni părinți pentru prima dată în luna noiembrie a acestui an. Anunțul a fost făcut în urmă cu mai mult timp chiar de către fostul membru al Casei Regale a României, iar acum au apărut și primele imagini cu viitorii părinți.

Primele imagini cu soția fostului principe Nicolae însărcinată

După ce au anunțat în urmă cu o lună că vor deveni împreună părinți pentru prima dat㸠fostul principe al României și Alina Binder au publicat acum primele fotografii cu burtica de graviduță.

Cei doi au făcut o excursie într-un lan de lavandă și nu au ratat momentul de a face niște fotografii, pe care să le împărtășească cu prietenii virtuali.

Alina Binder și soțul ei debordează de fericire, iar burtica acesteia deja a început să crească. Fostul principe chiar îi atinge și îi mângâie burta de gravidă soției sale, lucru capturat în fotografiile postate pe rețeaua de socializare Facebook de nevasta lui Nicolae.

Principele Nicolae și soția sa, îndrăgostiți până peste cap

Alina Binder și fostul principe Nicolae s-au căsătorit în anul 2018, iar acum ei vor deveni părinți pentru prima dată.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a transmis Nicolae Medforth-Mills.

Cei doi au o relație ce durează deja de aproape cinci ani, iar fostul principe a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei pe care o iubește.

”Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, a transmis principele Nicolae.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: