Redactia.ro
Home » Știri » Fostul principe Nicolae și Alina Binder vor deveni părinți

Fostul principe Nicolae și Alina Binder vor deveni părinți

principele Nicolae va deveni tată

Fostul Principe Nicolae va deveni curând tată, anunțul fiind făcut luni. Soția acestuia, Alina Binder este însărcinată cu primul lor copil, la doi ani de la nunta de la Sinaia.

Principele Nicolae va deveni tată alături de Alina Binder

Cuplul este acum în culmea fericirii, pentru că vor avea primul lor copil împreună. Mai mult, fostul principe Nicolae a dezvăluit că urmașul său va fi educat în același spirit în care a fost educat și el, dar și Regele Mihai I al României.

Potrivit anunțului, principele Nicolae și Alina Binder vor deveni părinți pentru prima dată în luna noiembrie a acestui an.

Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, se arată în comunicatul de presă transmis de fostul Principe Nicolae.

Alina Binder și fostul Principe Nicolae au o relație frumoasă, apreciată de mulți. Ei s-au căsătorit în 2018, iar anul acesta familia lor se va reîntregi, pentru că vor avea un copil

Fostul principe Nicolae mai este tatăl unei fetițe

Totuși, dacă aceasta este prima dată când Alina Binder va deveni mamă, nu se poate spune același lucru despre fostul principe al României.

Acesta mai are o fetișă, dintr-o relație „nepermisă” cu o fată din popor. După o relație scurtă, aceasta a rămas însărcinată, iar potrivit unui teste ADN cerut chiar de Principe, care voia să fie dovedită paternitatea copilului, s-a stabilit că fetița este, într-adevăr, a lui.

Din cauza acestei legături a Principelui, el a fost exclus de la tron, dar și din Familia Regală din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: