Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica fostului principe Nicolae al României. Fetița are deja patru ani

Cum arată fiica fostului principe Nicolae al României. Fetița are deja patru ani

GALERIE FOTO (2) Fiica principelui Nicolae

Fostul principe Nicolae al României are o fetiță în vârstă de patru ani care face senzație pe rețelele de socializare. Mama acesteia postează mereu fotografii cu cea mică, care de fiecare dată atrag simpatia internauților.

Cum arată fetița fostului principe Nicolae al României, care are acum patru ani

De această dată, Nicoleta Cîrjan a distribuit o imagine cu fiica ei, în timp ce se bucura de o baie caldă cu spumă și cum era scufundată în apă, i se mai vedea doar fața. Reacțiile celor care au văzut fotografia au fost numai admirative, iar unii dintre ei chiar au spus că fetița seamănă cu

Regina Ana. Mulți au comparat-o pe fetiță cu o prințesă, chiar dacă ea nu se va apropia vreodată de tron sau de Casa Regală din România.
„Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”, a comentat unul dintre internauți.

cum arată fiica principelui Nicolae
Fetița fostului principe Nicolae al României

Iris Anna s-a născut dintr-o relație a fostului principe Nicolae cu Nicoleta Cîrjan, iar la acel moment a izbucnit un scandal imens în interiorul Casei Regale.

Această faptă a determinat excluderea principelui din Linia de Sucesiune la Coroana României, dar și retragerea titlului de Principe al României. În 2015, Regele Mihai a fost cel care a dispus aceste hotărâri. Până atunci, Nicholas Medforth-Mills, așa cum i-a rămas numele primit la naștere, era al treilea la succesiunea dinastică.

Ce s-a întâmplat cu fostul principe după excludere

El a fost cel care a cerut un test de paternitate pentru copilă, care i-a demonstrat că ea este, într-adevăr, fiica lui, așa că a transmis că și-a asumat responsabilitatea legală pentru fetiță.

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată”, a declarat nepotul Regelui Mihai.

Din 2018, fostul principe este căsătorit cu Alina Binder, o tânără fără rădăcini regale. Niciun membru al familiei regale nu a participat la eveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: