Redactia.ro
Home » Monden » Răsturnare de situație la Casa Regală! Decizia radicală luată de Prinții William și Harry când nimeni nu se mai aștepta

Răsturnare de situație la Casa Regală! Decizia radicală luată de Prinții William și Harry când nimeni nu se mai aștepta

Prinții William și Harry

Decizia radicală luată de Prinții William și Harry după ce Harry și Meghan au părăsit Casa Regală. Nimeni nu se aștepta la această răsturnare de situație.

Încă din 2017, relația dintre cei doi frați s-a răcit. Asta pentru că Prințul Harry, îndrăgistit până peste cap de o actriță de la Hollywood, se grăbea să ajungă la altar. La acel moment Ducele de Cambridge l-ar fi avertizat pe fratele său că el și Meghan ar mai trebui să aștepte.

Însă asta nu l-a oprit pe fiul mai mic și rebel, care și-a întemeiat o familie cu aleasa inimii, Meghan Markle, cu care are împreună și un fiu. După căsătorie și nașterea băiețelului, cei doi au simțit tot mai mult controversele născute în jurul relației lor, dar și atenția sufocantă primită din partea presei. Toate acestea adunate i-au dus spre o decizie care avea să îl supere și mai tare pe Prințul William! Ducele și Ducesa de Sussex au decis să renunțe la titlurile regale și să se mute în Canada. Ulterior, cei doi s-au mutat în Los Angeles, SUA, împreună cu fiul lor, Archie, care împlinește un an în luna mai.

Nici Kate Middleton nu a putut trece cu vederea situația născută la Casa Regală! Ea s-a întâlnit la începutul lunii martie cu Meghan Markle, cu care schimbat un simplu ”hello”

Prinții William și Harry s-au împăcat

Iată că acum, după toate problemele dintre ei, Prințul William s-ar fi împăcat cu prințul Harry. Fii Prințesei Diana ar fi făcut chiar și planuri comune pentru la vară, dorind să petreacă timpul împreună la Balmoral, la reședința Reginei Elisabeta a II-a. Anunțul a fost făcut de revista franceză ”Ici Paris” și de la publicația australiană ”New Idea”.

„Ei nu s-au despărțit în condiții bune, dar amândoi sunt ușurați că totul s-a terminat”

, a declarat o sursă pentru revista People. În ultima perioadă aceștia au vorbit mai mult, iar relația lor pare să se repare.

„Poate nu s-au gândit foarte bine la lucruri, însă ei și-au dorit să fie fericiți. Cine îi poate învinovăți pentru asta?”, a declarat aceeași sursă.

Cum va fi viața Prințului Harry de acum înainte

După ce au solicitat să renunțe la titlurile regale, decizia Reginei a fost ca cei doi să rămână în familia regală, sub titluaturile de duce şi ducesă de Sussex, primite de la regina Elizabeth a II-a în ziua în care s-au căsătorit, în 2018. Totuși, Harry nu va mai putea folosi titluatura de „Alteţa sa regală”. Harry și Meghan au fost de acord să renunțe și la brandul „Sussex Royal” începând cu data de 31 martie.

Prințul Harry va continua să participe la anumite evenimente organizate de familia regală și nu se va îndepărta complet de ea. De exemplu, Prințul de Wales a acceptat să-i sprijine financiar prin moșia sa privată, Ducatul de Cornwall.

De asemenea, ducele şi ducesa de Sussex vor fi nevoiți să lucreze. Pentru a-și păstra stilul de viața cu care sunt obișnuiți, cei doi vor avea diverse colaboratori ce le asigură venituri substanțiale. De exemplu, Harry a profitat de câteva oportunități de a vorbi cu băncile de pe Wall Street, unde a discutat probleme de sănătate mentală, iar Meghan a realizat un voiceover pentru un film Disney.

„Ducele și Ducesa de Sussex își vor petrece următoarele luni concentrându-se asupra familiei lor și continuând să facă tot ce pot, în siguranță și în mod privat, pentru a susține și continua cu angajamentele caritabile preexistente în timp ce își dezvoltă viitoarea organizație nonprofit, se arată în declarația făcută pe 31 martie, data la care ei au ieșit, oficial, de sub influența Casei Regale, devenind independenți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: