Redactia.ro
Home » Știri » Văduva lui Kurt Cobain a ajuns de nerecunoscut! Cum au transformat-o drogurile pe Courtney Love

Văduva lui Kurt Cobain a ajuns de nerecunoscut! Cum au transformat-o drogurile pe Courtney Love

GALERIE FOTO (5) Văduva lui Kurt Cobain a ajuns de nerecunoscut! Cum au transformat-o drogurile pe Courtney Love

Actriţa şi cântăreaţa americană Courtney Love a ajuns de nerecunoscut din cauza drogurilor! Văduva cântărețului Kurt Cobain este complet desfigurată!

Văduva lui Kurt Cobain a ajuns de nerecunoscut

Courtney Love, în vârstă de 56 de ani, este o actriţă şi o cântăreaţă americană. Aceasta a avut probleme cu drogurile de când era foarte tânără. Se spune că tatal ei i-a dat LSD, una dintre cele mai puternice substanțe halucinogene cunoscute, când ea avea numai patru ani.

Deși se știa faptul că aceasta are o dependență de droguri, Courtney Love a negat de multe ori că ar fi consumat substanțe interzice. Unul din aceste cazuri este atunci când a fost acuzată că a consumat heroină în timp ce era însărcinată cu fiica regretatului muzician Kurt Cobain. Dacă la început aceasta nu a recunoscut și a început un scandal teribil, ulterior, într-un interviu artista a spus adevărul.

Văduva lui Kurt Cobain a ajuns de nerecunoscut! Cum au transformat-o drogurile pe Courtney Love

Astfel, la aproape 23 de ani după ce a negat cu vehemenţă informaţiile dezvăluite de Lynn Hirschberg, de la revista ”Vanity Fair“, potrivit cărora ar fi consumat heroină când era însărcinată, Courtney Love a hotărât să dezvăluie că, în realitate, jurnalista avea dreptate.

”Am luat (heroină – n.red.) o singură dată şi m-am oprit. Ştiam că ea nu va păţi nimic rău. Şi ce dacă? Nici măcar nu ştiam că sunt însărcinată în acel moment. Am tras şi câteva fumuri dintr-o ţigară când deja ştiam, dar în cele nouă luni am avut plasturi cu nicotină pe tot corpul. Când ai un copil, nu o să iei droguri şi nici nu o să faci lucruri stupide“, a declarat artista.

Văduva lui Kurt Cobain a ajuns de nerecunoscut! Cum au transformat-o drogurile pe Courtney Love

În acelaşi interviu, Love a mers până într-acolo încât a acuzat-o pe jurnalista Hirschberg, aceeași care a fpcut declarațiile despre consumul de droguri, de sinuciderea fostului ei soţ, Kurt Cobain.

”Lumea mea a fost întoarsă cu susul în jos de o foarte amară şi foarte urâtă femeie, pe nume Lynn Hirschberg, care a publicat un articol neadevărat despre mine şi Kurt în Vanity Fair. Ea este mai responsabilă de moartea soţului meu decât oricine altcineva. Ea l-a umilit. Ea l-a împins pe marginea prăpastiei. Ei îi aparţine cea mai mare parte a vinei pentru această moarte“, explica actriţa şi cântăreaţa.

Văduva lui Kurt Cobain a ajuns de nerecunoscut! Cum au transformat-o drogurile pe Courtney Love

În octombrie 2003, a fost arestată pentru că a intrat prin efracție în casa prietenului său, după ce consumase substanțe interzise. Câteva ore mai târziu, era dusă la spital pentru că luase o supradoză de oxycontin, un calmant foarte puternic. Acum un an, a fost arestată de mai multe ori, pentru deținere de droguri.

Kurt Cobain şi Courtney Love au avut o relație toxică

Kurt Cobain şi Courtney Love s-au cunoscut la începutul anilor 1990, iar relaţia lor a fost una turbulentă, marcată de consumul excesiv de droguri şi de alcool. Cei doi muzicieni s-au căsătorit pe 24 februarie 1992, iar fiica lor, Frances Bean Cobain, s-a născut pe 18 august 1992. Rockerul s-a sinucis împuşcându-se, după ce luase în prealabil o doză letală de heroină, în 1994, la vârsta de 27 de ani.

Văduva lui Kurt Cobain a ajuns de nerecunoscut! Cum au transformat-o drogurile pe Courtney Love

Trupa Nirvana, înfiinţată de solistul şi chitaristul Kurt Cobain şi de basistul Krist Novoselic în 1987, cărora li s-a alăturat, în 1990, toboşarul Dave Grohl, a adus muzica grunge în curentul mainstream, fiind considerată formaţia emblematică a generaţiei X, din anii ’90, cu hituri precum „Smells Like Teen Spirit“ şi „Come As You Are“.

După sinuciderea lui Kurt Cobain, în 1994, la vârsta de 27 de ani, formaţia s-a destrămat, după ce a lansat trei albume de studio într-o carieră de şapte ani, interval în care Nirvana a vândut 75 de milioane de discuri în toată lumea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: