Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Mitoșeru s-a fotografiat în compania unei blonde misterioase! Tânăra seamană foarte mult cu fosta soție

Mihai Mitoșeru s-a fotografiat în compania unei blonde misterioase! Tânăra seamană foarte mult cu fosta soție

GALERIE FOTO (2) Mihai Mitoșeru s-a fotografiat în compania unei blonde misterioase! Tânăra seamană foarte mult cu fosta soție

Mihai Mitoșeru s-a afișat în compania unei alte blonde superbe, pe rețelele sociale. Asemănarea dintre acestea și fosta lui soție este izbitoare!

Mihai Mitoșeru s-a fotografiat în compania unei blonde misterioase

Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai carismatici prezentatori din showbiz. Acesta este mereu plin de viață și cu zâmbetul pe buze, ceea ce l-a clasat în topul preferințelor publicului și a ajuns la inima fanilor săi, pe care îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui.

A trecut un an și jumătate de când Mihai Mitoșeru a divorțat de fosta lui soție, Noemi, iar acum, prezentatorul TV s-a afișat cu o blondă misteriosă. Ceea ce ne dă de gândit este faptul că blondina seamănă foarte mult cu fosta parteneră de viață a acestuia.

Prezentatorul s-a afișat în compania unei blonde superbe, postând o fotografie pe rețelele de socializare, însă acesta nu a scris nimic în dreptul imaginii și nu i-a adăugat numele partenerei de fotografie.
Așa cum se poate observa și în imagine, aceasta seamănă foarte bine cu fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, Noemi.

Mihai Mitoșeru s-a fotografiat în compania unei blonde misterioase! Tânăra seamană foarte mult cu fosta soție

Nu se știe încă dacă este doar o prietenie sau între prezentator și frumoasa blondină există sentimente, însă pare să fie totuși o relație destul de importantă, căci este a doua domnișoară în compania căreia se afișează Mihai Mitoșeru, după divorțul de Noemi.

Mihai Mitoșeru a divorțat în vara lui 2019 de Noemi, femeia i-a care fost alături ani la rând. Cei doi s-au separat în termeni amiabili, la notar, și au rămas în relații bune. Cu toate astea, Mihai Mitoșeru a suferit enorm în urma separării și nu s-a sfiit să recunoască niciodată că, deși nu mai formează un cuplu cu fosta soție, are în continuare sentimente extrem de puternice pentru aceasta.

Mihai Mitoșeru a trăit clipe grele anul acesta

Mihai Mitoșeru a avut un început de an greu, din cauza problemelor de sănătate cu care mama sa, actrița Camelia Mitoșeru, s-a confruntat. Aceasta a fost supusă unei operații extrem de complicate, iar acum se simte foarte bine, fiind în plină recuperare.

De asemenea, Mihai Mitoșeru a trecut prin alte momente delicate, după ce s-a infectat cu Covid-19. Starea sa a fost una bună, însă toată tensiunea din ultimul timp l-a făcut să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme.

”Am avut o formă foart eșoară. Chiar dacă am avut grijă, tot l-am luat, și într-un moment foarte prost. Doar am avut nasul înfundat. Am avut gust, am avut miros, nu m-a durut capul, nu m-au durut mușchii. Am fost foarte stresat, am slăbit 10 kilograme. Cea mai bună dietă, stres se cheamă. În 3 luni de zile, de când mama s-a operat, de când am trecut prin toate, 10 kilograme. Nu v-o recomand. Important e că mama e bine, o sunam din jumătate în jumătate de oră să văd dacă e bine. Mi-am dat seama că există Dumnezeu. Și asta cu Covidul, chiar când mama a ieșit din spital, dar mama nu are nimic, și eu sunt bine. Îi mulțumesc Elenei Lăzărescu, fosta soție a marelui Nae Lazarescu, care stă cu mama și are grijă de ea în perioada asta în care stau închis în casă”, spunea Mihai Mitoșeru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: