Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua iubește din nou? Cum s-a dat de gol artista

Carmen de la Sălciua iubește din nou? Cum s-a dat de gol artista

GALERIE FOTO (6) Carmen de la Sălciua iubește din nou_

Carmen de la Sălciua iubește din nou? După o căsnicia eșuată pe care a avut-o cu faimosul Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua s-a axat pe cariera muzicală, lăsând deoparte pentru o vreme, viața sentimentală. Ei bine, se pare că rănile provocate de cântăreț s-au vindecat, iar interpreta de muzică de petrecere și-a găsit fericirea în brațele unui artist cunoscut. Imaginile postate pe rețelele de socializare a dat-o de gol!

Carmen de la Sălciua iubește din nou? Cum s-a dat de gol artista

Carmen de la Sălciua iubește din nou? Carmen de la Sălciua, pe numele său real Carmen Maria Racolța este una dintre cele mai apreciate cântărețe de manele și muzică de petrecere. Carmen are o carieră impresionantă, dar pentru a ajunge aici, bruneta a muncit ani întregi. Piesele ei au ajuns mereu în trendingul românesc pe primele locului, ceea ce înseamnă că artista este foarte iubită de români. Deși pe plan profesional are succes, pe plan sentimental, Carmen de la Sălciua a avut parte de momente de suferință. După divorțul de Culiță Sterp, artista a decis să se axeze pe cariera muzicală și nu s-a afișat cu niciun bărbat.

Ei bine, se pare că internauții au observat un lucru care i-a cam pus pe gânduri. Ionuț Merkez, un tânăr artist, a publicat câteva imagini cu Carmen de la Sălciua, alături de mesaje cu subînțeles. Totodată, cântăreața a distribuit imaginea cu Ionuț, pe contul său de Instagram. Bărbatul a ales și două piese ale frumoase artiste: ”tot timpul din lume da-mi sa o iubesc pe fiinta asta cu chip ingeresc”/ ”ochii tai au o sclipire, pot sa spun indragostit, despre tine cant, iubire, pentru tine asta simt”.

Ionuț Merkez este un artist, care și-a găsit refugiul în muzică, având o perioadă grea în copilărie. „Lipsa tatălui mi-a accentuat dorința de a reuși în muzică și de a-mi susține familia. Lipsa tatălui m-a marcat și mă marchează. Eu nu am zis “tată” niciodată” și m-a durut mereu când vedeam colegii de la școală cum se bucurau de părinții lor, cât de fericiți sunt împreună și eu nu eram. Și în ziua de astăzi îmi doresc să zic “tată” și nu am cui.Țelul meu este să ajung cât mai sus în muzică și să-i fac mândri pe bunicii mei și mama mea”, a declarat tânărul artist.

Carmen de la Sălciua, despre relația cu Culiță Sterp

Deși nu mai formează un cuplu de ani de zile, Carmen de la Sălciua a spus adevărul despre relația sa cu Culită Sterp, dar și despre actuala iubită a faimosului de la Survivor România. Bruneta a declarat că Daniela Iliescu, tânăra care îl va face tătic pe artist, a fost prezentă la mai multe evenimente importante din familia acestuia. Astfel, se poate spune că artista nu a fost deloc surprinsă când a aflat că cei doi formează un cuplu.

Cu toate astea, Carmen de la Sălciua speră ca fostul soț să se fi schimbat și să-i rămână fidel iubitei sale. ‘Oarecum mă așteptam să primesc vestea asta pentru că ei au o relație de ceva vreme, eu știam că Culiță își dorea copii și îi felicit și pe el și pe ea pentru că un copil este o binecuvântare. Sper să fie fericiți, sper că atunci când se va întoarce de la Survivor să fie un bărbat pregătit pentru viață și această femeie să îl poată schimba. Să fie un bărbat cuminte, să fie un bărbat fidel și să aibă grijă de familia lui!’, a povestit Carmen de la Sălciua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: