Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Actrița a intrat în depresie din cauza pandemiei de Coronavirus: „M-a lovit ca un trăsnet”

O recunoști? Actrița a intrat în depresie din cauza pandemiei de Coronavirus: „M-a lovit ca un trăsnet”

GALERIE FOTO (4)

Pe lângă suferința provocată celor care din nefericire s-au infectat cu temutul virus Covid, pandemia de Coronavirus a lovit nimicitor carierele artiștilor din toată lumea. Rămași fără evenimentele pe de urma cărora majoritatea trăiau, unii dintre ei au avut de înfruntat perioade extrem de grele. Acesta este și cazul unui nume sonor din România. Actrița a intrat în depresie din cauza pandemiei.

Din ultimele imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare, mulți nu au mai reușit s-o recunoască pe îndrăgita actriță. După ce ne-a obișnuit cu prezența ei efervescentă, cu care reușea ușor să facă să izbucnească hohote în public, acum abia mai schițează un zâmbet. Vedeta a mărturisit că pandemia de Coronavirus a venit pentru ea cu un diagnostic crunt, depresie.

Actrița, în depresie din cauza pandemiei

Este vorba de Tania Popa, una din cele mai populare actrițe din România, care odată cu debutul pandemiei s-a văzut nevoită, ca toți ceilalți artiști, să renunțe să-și mai practice meseria.

Tania Popa a recunoscut că izolarea și faptul că toate proiectele au picat peste noapte a intrat în depresie.

La cei 48 de ani, Tania Popa este cunoscută pentru veselia și bună dispoziția ei contagioasă. Însă, în ciuda felului său de a fi, actrița a declarat că a avut o cădere odată cu declanșarea pandemiei.

Noi, actorii, am fost primii trași pe dreapta, așa că sunt în pauză din 9 martie (n.r. 2020). Acum sunt foarte bine, dar la început chiar mi-a fost greu. (…) Aș spunea să-i așa, că a fost depresie. Depresia e ceva foarte nasol. La mine problema a fost că nu mai voiam să mai fac absolut nimic, nu aveam chef de nimic. M-a lovit ca trăsnetul, s-a anulat toată agenda mea din luna martie, care era full. M-am speriat, m-am panicat‘, a povestit Tania Popa despre calvarul prin care a trecut, în urmă cu ceva timp.

Cum a reușit actrița să treacă peste depresie

A reușit în cele din urmă să răzbească starea depresivă, iar actrița a făcut tot ce i-a stat în putere să își recapete starea prin care și-a cucerit publicul.

‘Mi-a trecut, sunt foarte bine acum, profit la maximum de vacanța asta, pentru mine una binemeritată. Abia aștept să treacă toată nebunia asta, am descoperit că pot să fac mai multe business-uri, am bricolat la greu, clar nu o să mor de foame, chiar dacă nu mai fac actorie niciodată. M-am ocupat mai mult de atelier, fac sport mai mult ca niciodată. Adica 10 km pe zi, 5 alergat, 5 mers pe jos, abdomene’, a mai mărturisit artista într-o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: