Redactia.ro
Home » Monden » Sărbătoare mare în casa lui Smiley. Fiica lui și a Ginei Pistol împlinește o lună

Sărbătoare mare în casa lui Smiley. Fiica lui și a Ginei Pistol împlinește o lună

GALERIE FOTO (3) Sărbătoare mare în casa lui Smiley

Sărbătoare mare în casa lui Smiley. În urmă cu o lună, Gina Pistol și Smiley deveanu părinți cu acte-n regulă. Prezentatoarea tv a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, făcându-l pe artist cel mai fericit bărbat. Astăzi, 9 aprilie, Gina a făcut declarații emoționante în mediul online despre ziua în care viața sa s-a schimbat.

Sărbătoare mare în casa lui Smiley. Fiica lui și a Ginei Pistol împlinește o lună

Smiley și Gina Pistol sunt cei mai fericiți părinți. În urmă cu o lună, mai exact, pe 9 martie, prezentatoarea de la Antena 1 aducea pe lume o fetiță minunată. Fericirea simțită de cei doi părinți a fost scrisă în câteva rânduri pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce blondina a născut. Astăzi, Gina le-a spus susținătorilor săi cum i s-a schimbat viața de când a apărut în viața ei micuța Josephine Ana Maria.

Blondina a declarat că simte că își cunoaște fiica de o viață, nu doar de atât de puțin timp. Emoționată, aceasta a povestit pe InstaStory că viața sa a prins un alt sens de când copila a venit pe lume.”Astăzi fiica mea a făcut o lună. Nu pot să cred că a trecut o lună. Am impresia că o cunosc de o viață întreagă. Parcă toate trăirile pe care le-am avut eu până la ea parcă sunt niște trăiri într-o altă viață. Nu știu cum să vă explic, e foarte ciudat.”, a spus Gina Pistol.

Josephine este o adevărată provocare pentru cei doi părinți, mai ales că este primul lor copil. Gina Pistol a spus pe Instagram că este norocoasă pentru că iubitul ei o ajută foarte mult în creșterea fetiței. Artistul a fost mereu alături de ea și nu a lăsat niciodată singură „Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă (…) Oricum, mare noroc am cu Andrei. Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, a dezvăluit Gina Pistol pe Instagram.

Cine va fi nașul lui Josephine

Smiley și Gina au decis deja cine vor fi nașii fetiței lor. Josephine urmează să fie botezată de Adrian Sârbu, prietenul de suflet al artistului. Gina și Smiley se cunosc de mai bine de un deceniu, dar sunt într-o relație de trei ani, iar acum traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor. „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime […] Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, scria Smiley pe Instagram, după ce a devenit tătic.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, Smiley l-a ales pe Adrian Sârbu să fie tatăl spiritual al fiicei sale. „Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, a declarat sursa de mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: