Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Gina Pistol să slăbească la doar o lună după ce a născut. Blondina le-a spus „secretul” fanilor săi

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească la doar o lună după ce a născut. Blondina le-a spus „secretul” fanilor săi

GALERIE FOTO (3) Cum a reușit Gina Pistol să slăbească după ce a născut în urmă cu o lună

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească la doar o lună după ce a născut. Smiley este cel mai fericit bărbat, după ce iubita lui a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În urmă cu o lună, Smiley și Gina Pistol deveneau oficial părinți. Ei bine, prezentatoarea tv a uimit pe toată lumea după ce a reușit să slăbească spectaculos, ajungând de la mărimea M la mărimea S. Care este secretul?

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească la doar o lună după ce a născut. Blondina le-a spus „secretul” fanilor săi

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească la doar o lună după ce a născut. Pe 9 martie, prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite a adus-o pe lume pe Josephine Ana Maria, fiica sa și a lui Smiley. Cei doi au devenit pentru prima oară părinți. Deși a luat câteva kilograme în plus în timpul sarcinii, Gina Pistol a reușit să slăbească spectaculos după numai o lună de la naștere. Vedeta tv a ajuns de la mărimea M la mărimea S. Astfel, blondina le-a spus fanilor săi care este secretul dietei sale. ”Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjerie modelatoare încă din ziua a patra. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanți compresivi post-partum)”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

Dieta pe care o tine Gina Pistol

Gina a spus că are trei mese și două gustări pe zi, acesta fiind un meniu de menținere și nu unul de slăbire propriu-zis. Moderatoarea tv a ales să mănânce la micul deju o budincă din semințe de chia cu mango. Semințele de chia sunt cunoscute pentru beneficiile sale, acestea având și proteine, grăsimi sănătoase, calciu, magneziu, fosfor, zinc și vitaminele B1,B2 și B3. La rândul lui, mango conține multe substanțe nutritive, precum proteinele, fibrele, vitamina C, vitamina A, acidul folic, vitamina B6 și vitamina K.

Gina Pistol are probleme cu somnul

Deși a reușit să slăbească miraculos, Gina Pistol se confruntă totuși cu o problemă care nu-i dă pace. Blondina nu se poate odihni cum trebuie, spunându-le fanilor săi că se simte extrem de obosită. ”Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă zic. Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură”, a declarat prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”.

Gina insarcinata

Pentru a sărbători faptul că fiica lor va împlini o lună de viață vineri, 9 aprilie, Smiley și Gina au făcut un gest emoționant. Cei doi au plantat un copac pe care i l-au dedicat micuței Josephine, care va crește și va rodi odată cu micuța. „Ieri am plantat un copac. Este copacul ei”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

De când a devenit tată, artistul s-a schimbat complet. Smiley și-a renovat casa pentru ca locuința să fie una specială pentru cea mică și necesităților acestuia. „Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă. Cumva era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de tine. Aşa fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată”, a spus emoționat Smiley, în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: