Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? E cea mai îndrăgită blondă din România GALERIE FOTO

O recunoști? E cea mai îndrăgită blondă din România GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (11) O recunoști

O recunoști? A muncit ani întregi pentru a deveni una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Iată că sacrificiile ei au dat rezultate, iar acum este cea mai îndrăgită blondină din showbiz-ul românesc. În copilărie era o fire timidă, dar foarte frumoasă. Recent a devenit mămică și își dorește ca fiica sa să semene cu ea. Oare despre cine este vorba?

O recunoști? E cea mai îndrăgită blondă din România GALERIE FOTO

O recunoști? Înainte de a deveni cunoscută în întreaga țară, a fost vânzătoare într-un magazin. Cu toate astea, nu a renunțat niciodată să viseze că într-o bună zi, va deveni una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Ei bine, a reușit! Gina Pistol, căci despre ea este vorba, a devenit cea mai îndrăgită blondă din țară. Recent, prezentatoarea tv a devenit mămică, iar acum se bucură de momentele petrecute cu fiica sa, Josephine.

În urmă cu puțin timp, Gina a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu ea din timpul copilăriei. Multă lume a întrebat-o pe iubita lui Smiley cu cine seamănă fiica lor, așa că moderatoarea tv a postat câteva imagini de pe vremea când avea doar câțiva ani. În prima imagine, Gina pare să aibă în jur de doi ani și se poate observa că aceasta era o fire timidă în timpul copilăriei. În cea de-a doua poză, Gina pare supărată, având în piept o floricică băgată în buzunarul bluzei. În concluzie, este imposibil ca Josephine să nu moștenească frumusețea unică a mamei sale. Cert este un singur lucru și acela este că fiica Ginei și a lui Smiley are ochii gri în acest moment, iar acest lucru poate însemna că micuța va moșteni, cel mai probabil, ochii verzi a mamei sale.

La ce televiziune a apărut prima dată Gina Pistol

La vârsta de 40 de ani, Gina Pistol este o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. De-a lungul timpului, blondina a avut numeroase proiecte în televiziune și nu numai. Totodată, a reușit să stea departe de scandalurile mediatice, iar acum trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Smiley.

Înainte să lucreze în televiziune, Gina Pistol a fost operator la un centru de copier și vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede, localitatea sa natală. În copilărie, părinții acesteia au divorțat, iar mama a rămas cu ea și cu fratele său mai mic. Gina a muncit încă de mică pentru a-și întreține familia și a făcut acest lucru ani la rând.

După câțiva ani s-a mutat în Capitală, unde a lucrat la un magazin cu articole sportive. După ce a pozat în Playboy, viața acesteia s-a schimbat, iar primul proiect în televiziune a fost cu trupa Divertis. În 2005, Gina s-a angajat la Național Tv ca prezentatoare a emisiunei „Nu suntem blonde”., iar la scurt timp după apariția pe micul ecran aceasta a primit propunerea de a poza pentru celebra revistă pentru bărbați. A fost remarcată de regizorul Ioan Cărmăzan care i-a dat un rol în filmul Margi, iubire de cartier. În 2010, Gina Pistol a fost desemnată „Cea mai sexy blondă din showbiz’, iar în prezent are două proiecte de amploare, la Antena 1 și anume „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: