Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a postat o nouă imagine cu Josephine! Cum a îmbrăcat-o vedeta pe fiica ei

Gina Pistol a postat o nouă imagine cu Josephine! Cum a îmbrăcat-o vedeta pe fiica ei

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol a postat o nouă imagine cu Josephine! Cum a îmbrăcat-o vedeta pe fiica ei

Gina Pistol se bucură din plin de faptul că a devenit mamă! Prezentatoare Tv a publicat din nou o fotografie cu micuța Josephine îmbrăcată absolut adorabil!

Gina Pistol a postat o nouă imagine cu Josephine

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți de puțin timp, însă se bucură de plin de această binecuvântare! Cei doi o au în viața lui pe Josephine de aproximativ trei săptămâni, iar micuța le aduce acum cea mai mare fericire celor două vedete.

De curând, Gina Pistol a postat o imagine pe contul ei de socializare cu fiica lor. Deși nu a lăsat să i se vadă chipul, prezentatoarea a vrut să le arate tuturor cum a îmbrăcat-o pe micuța Josephine Ana Maria. Aceasta a pozat-o cu un body alb, în timp ce stătea într-un suport special pentru bebeluși.

Gina Pistol a postat o nouă imagine cu Josephine! Cum a îmbrăcat-o vedeta pe fiica ei

Gina Pistol a născut pe data de 9 martie, iar apariție fetiței lor a schimbat cu adevărat sensul existenței lor, așa cum este normal. Aceasta a mărturisit ulterior că s-a refăcut imediat după naștere, deși a avut o sarcină grea.

”Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare. M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulţumesc mult de tot pentru mesaje. (…) Jos pălăria în faţa tuturor mamelor, nu e deloc uşor, mai ales la început. (…) E minunat sentimentul ăsta de mamă, uiţi de tot greul”, a explicat frumoasa blondă.

Cine o ajută pe Gina Pistol după naștere

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar conturile de socializare ale celor doi părinți au fost asaltate de mesaje din partea fanilor. Cu toate astea, mulți s-au întrebat cine o va ajuta pe Gina Pistol după naștere, în creștere micuței.

După ce a aflat că fiica sa a venit pe lume, Smiley a mers la mănăstire pentru a se ruga pentru sănătatea familiei sale după care și-a sunat mama și a chemat-o la București pentru a-i ajuta cu cea mică.

”Aşa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetiţa nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulţumim pentru toate gândurile şi urările. Revenim cât de curând cu veşti, imediat ce vom fi în stare”, a scris Gina Pistol, marţi seara, pe Instagram.

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: “Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru Dana Oprescu spune că este perfectă.. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă. Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătam ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris şi Smiley pe reţelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: