Redactia.ro
Home » Monden » La ce vârstă și-a pierdut Gina Pistol virginitatea. Vedeta TV a povestit despre prima noapte de dragoste

La ce vârstă și-a pierdut Gina Pistol virginitatea. Vedeta TV a povestit despre prima noapte de dragoste

Gina Pistol a devenit mamă la 38 de ani, deși doctorii nu i-au dat prea multe șanse. Însă, iată că îndrăgita vedeta TV a adus-o pe lume pe micuța Josephine, rodul poveștii de iubire pe care o trăiește acum cu Smiley. Și se pare că Gina Pistol a făcut acest pas cu mare responsabilitate, având în vedere ce părere avea despre sexul neprotejat. Dar la ce vârstă și-a pierdut Gina Pistol virginitatea?

Acum, Gina Pistol este fericita mămică a micuței Josephine, fetița pe care o are cu artistul Smiley. De experiența de părinți se bucură amândoi, în egală măsură, deși vedeta TV a declarat că nu este deloc ușor, dar foarte frumos.

La ce vârstă și-a pierdut Gina Pistol virginitatea

Gina Pistol și-a obișnuit de multă vreme fanii cu sinceritatea ei. Așa se face că, dacă dăm timpul înapoi, la primele apariții la TV, vedeta era la fel de deschisă și atunci când se trezea în fața unei întrebări mai puțin comode. Și nu au fost deloc puține, în cazul frumoasei blondine.

Gina Pistol a mărturisit, în trecut, totul despre cum și-a început viața sexuală. Îndrăgita vedetă TV a dezvăluit când și-a pierdut virginitatea și cum s-a consumat prima noapte de dragoste.

Într-una dintre puținele dăți în care a vorbit despre detaliile picante din viața intimă la TV, Gina Pistol a subliniat că este de părere că o femeie face un pas important în relaţie, atunci când acceptă să facă sex neprotejat. Vedeta TV a explicat că pentru a face acest lucru, o femeie trebuie să aibă multă încredere în partenerul său.

Întrebată când şi-a început viaţa sexuală, Gina a recunoscut că atunci când s-a întâmplat acest lucru, era majoră.Nu s-a grăbit nici când a venit vorba de primul sărut.

“Primul meu sărut a fost la 17 ani, iar prima noapte de dragoste, după 18 ani. De la 18 ani încolo, dacă greşeşti, plăteşti. Nu te mai poţi duce la părinşi să spui ‘ajută-mă’…”, a declarat Gina Pistol la Zeus Tv, în 2011.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: