Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Duță a fost testat pozitiv cu COVID19. Cum se simte solistul trupei 3 Sud Est

Laurențiu Duță a fost testat pozitiv cu COVID19. Cum se simte solistul trupei 3 Sud Est

GALERIE FOTO (3) Laurențiu Duță a fost testat pozitiv cu COVID19

Laurențiu Duță are COVID19. După ce colegul său de trupă Mihai Budeanu a fost la un pas de moarte după ce s-a infectat cu noul coronavirus, acum, Laurențiu Duță a fost testat pozitiv cu COVID19. Artistul a aflat în urmă cu două săptămâni că are coronavirus, dar a fost discret în legătură cu acest lucru, acum pregătindu-se deja să iasă din izolare. Din fericire, Laurențiu a avut o formă ușoară a virusului.

Laurențiu Duță a fost testat pozitiv cu COVID19. Cum se simte solistul trupei 3 Sud Est

Laurențiu Duță a fost testat pozitiv cu COVID19. În urmă cu doar câteva luni, Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, a fost internat în spital după ce a fost testat cu noul coronavirus. Solistul a trecut prin momente dificile, luptându-se să supraviețuiască în fața virusului. După multe săptămâni în care a fost spitalizat, Mihai Budeanu s-a întors sănătos la familia sa. Acum, colegul său de trupă, Laurențiu Duță a fost confirmat pozitiv cu noul virus. Artistul le-a dezvăluit fanilor săi că a aflat că are COVID19 în urmă cu două săptămâni, dar a preferat să fie discret în legătură cu acest lucru.

Din fericire, cântărețul a avut o formă ușoară a bolii, iar acum se pregăteșe să iasă din izolare. Imediat după ce a aflat că a fost testat pozitiv, Laurențiu a intrat în izolare iar simptomele au fost aproape inexistente. Artistul a putut să lucreze de acasă, cazul lui fiind mult mai ușor decât al colegului său, Mihai. Potrivit Antena Stars, artistul se simte bine, iar mâine va ieși din izolare, fiind nerăbdător să-și reia proiectele.

3 sud Est

Mihai Budeanu, declarații șocante după ce s-a vindecat de COVID19

Celebrul artist al trupei 3 Sud Est a fost la un pas de moarte, după ce pe data de 20 noiembrie 2020, acesta a fost internat in stare gravă la spital, fiind infectat cu noul coronavirus. Membrii trupei anunțau oficial pe rețelele de socializare că acesta se simte foarte rău. Trei săptămâni mai târziu, Mihai a părăsit spitalul surprinzându-i pe medici cu determinarea sa de a se face bine. Mihai a declarat că s-a vaccinat împotriva virusului, iar pe 26 martie a făcut și rapelul. „Am avut prioritate datorită stării grave pe care am avut-o. Şi soţia mea se vaccinează pe 13 martie, dar cu AstraZeneca. Am rămas după vaccin 15 minute cu două asistente, care m-au recunoscut şi mi-au cerut să facem poze. La prima doză nu am avut nici o reacţie„, a spus artistul.

Mihai Budeanu a avut coronavirus

De asemenea, solistul trupei 3 Sud Est a spus ce a conținut schema de tratament primită de la medici. „Da, așa e. Medicul Ion Alexie (n.r. șeful secției de boli infecțioase al unui spital din Las Vegas) mi-a dat să iau Ivermectină, asta până să devină celebră Ivermectina. Am folosit-o în prima fază a bolii, mi-a adus-o managerul meu.. Doctorii de aici au colaborat foarte bine cu el. Schema de tratamentul a conținut: ivermectina, remdesivir, cortizon, minerale, vitamine, dexametazonă și anticoagulante. Dacă vrei să iei Ivermectină o faci pe barba ta. Plasmă mi-au adminstrat în primele zile când am ajuns la spital”, a mai spus Mihai Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: