Redactia.ro
Home » Monden » Ce tratament a primit Mihai de la 3 Sud Est pentru a se vindeca de COVID19. Artistul a fost în stare gravă

Ce tratament a primit Mihai de la 3 Sud Est pentru a se vindeca de COVID19. Artistul a fost în stare gravă

Ce tratament a primit Mihai de la 3 Sud Est

Ce tratament a primit Mihai de la 3 Sud Est pentru a se vindeca de COVID19. Mihai Budeanu a fost infectat cu noul coronavirus, fiind internat la Terapie Intensivă, în stare gravă, la Spitalul Municipal Medgidia. Medicii i-au dat 5% șanse de supraviețuire, dar artistul a luptat pentru a-și reveni. Acum, Mihai a scăpat de acest coșmar și a spus adevărul despe tratatamentul care l-a vindecat de coronavirus.

Ce tratament a primit Mihai de la 3 Sud Est pentru a se vindeca de COVID19. Artistul a fost în stare gravă

Ce tratament a primit Mihai de la 3 Sud Est. Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est a trăit clipe de coșmar după ce a fost infectat cu noul coronavirus. În data de 19 noimebrie 2020, artistul a fost transferat la spitalul din Mangalia la cel din Medgidia pentru că avea nevoie de plasmă.  Ulterior a fost internat pe secția de anestezie și terapie intensivă, dar cu toate că nu a fost intubat, artistul a avut nevoie de mască de oxigen.

Cadrele medicale au declarat la acea vreme că transferul a fost realizat la solicitarea familiei, pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă. „Într-o zi dificilă, am chemat salvarea, m-a luat, m-a dus la Medgidia. A trebuit să ajung la o secție de ATI urgent. Oxigenul scăzuse la un nivel undeva de 50%. Doctorii au spus că am scăpat printr-un miracol. Aveam șanse la viață undeva la 5%. Doctorul Ion Alexie mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în Vegas, acela cu plasmă și niște medicamente; tratamentul clasic care se ia în acest caz. Am stat trei săptămâni la ATI, apoi am trecut pe Interne și am mai stat puțin”, a povestit Mihai.

Din fericire, Mihai Budeanu și-a revenit, iar însănătoșirea i s-a datorat medicului Ion Alexie, șeful secției de boli infecțioase al unui spital din Las Vegas. Specialistul a fost contactat la de către familia artistului. Astfel, medicul i-a oferit tratamentul pentru a se vindeca de noul coronavirus. Mai exact, este vorba despre Ivermectină, o pastilă care în România se găsește doar pentru uz veterinar, dar și cu steorizi. „Da, l-am tratat prin telefon. Chiar în ambulanță i s-a dat Ivermectină. În protocol au existat și steroizi”, a povestit doctorul.

Conform specialiștilor, Ivermectina este un medicament care se utilizează în combaterea paraziților, iar în România se poate găsi numai în farmaciile veterinare. Medicul Alexie a precizat că acest medicament poate fi administrat și oamenilor, în doza limitată. Remediul costă în jur de 20 lei, dar astăzi nu se mai găsește nicăieri, deoarece românii au golit toate stocurile.

Mihai de la 3 Sud Est a trecut prin clipe cumplite

În urmă cu o lună, artistul în vârstă de 44 de ani și-a anunțat fanii pe Facebook că s-a întors acasă și este vindecat de noul coronavirus. Acesta le-a mulțumit medicilor care s-au ocupat de cazul său. „Salutare oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sanatate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 saptamâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emotii la terapie intensivă, pot să zic că am învins”, a scris el pe rețeaua de socializare.
Conform acestuia, nu a avut simptome grave de la încdeput, crezând că este vorba despre o răceală, dar lucrurile s-au complicat, de la o zi la alta. „Prima dată am zis că e o simplă răceală, n-am dat importanță, am dat cu paracetamol, ca toată lumea, dar pe zi ce trecea, mă simțeam tot mai rău. M-am dus, am făcut un control, am făcut testul acela rapid, și am ieșit pozitiv. Am chemat și salvarea după aceea și, într-adevăr, și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă tot mai mult, și atunci am zis <<Gata, trebuie să merg la spital, a declarat Mihai.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: