Redactia.ro
Home » Monden » Mihai de la 3 Sud-Est a fost externat din spital. Primele declarații despre starea sa de sănătate

Mihai de la 3 Sud-Est a fost externat din spital. Primele declarații despre starea sa de sănătate

Mihai Budeanu, membrul trupei 3 Sud -Est, a învins lupta cu coronavirusul. Artistul a fost externat, vineri, de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia, unde a ajuns în stare gravă cu Covid-19. Odată ajuns acasă, cântărețul a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

Mihai Budeanu, externat din spital

Mihai Budeanu, unul dintre membrii celebrei trupe 3 Sud- Est a dus la bun sfârșit lupta cu Covid-19. Mihai Budeanu a fost externat, vineri, de la secția ATI, a Spitalului Municipal Medgidia, după ce a ajuns acolo grav bolnav. Artistul a scris pe rețelele de socializare că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și că cele trei săptămâni de internare nu au fost unele ușoare.

De asemenea, artistul Mihai Budeanu de la 3 Sud-Est a avut grijă să mulțumească și tuturor celor care i-au fost alături în perioada grea prin care a trecut.

„Salutare oameni buni!  De azi sunt acasă,iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta. Dupa aproape 3 saptamâni si ceva foarte grele, cu mult stres si emotii la terapie intensiva,pot sa zic ca am învins.

A venit timpul sa multumesc si eu personal medicilor care mi-au salvat viata . Am avut alaturi nu doar doctori ci si ingeri pazitori:Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist in Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit in spitalul din Vegas. Multumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost foarte implicat si atent in tratarea mea si personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Multumesc de asemenea medicilor si cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, in special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important in salvarea vietii mele. Mai vreau sa multumesc, bineinteles vouă fanilor si prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu. La final,dar nu in ultimul rând ,vreau sa multumesc familiei mele, care a fost cea mai incercata”, au fost primele declarații ale lui Mihai Budeanu pe pagina sa de facebook.

De altfel, Mihai Budeanu a mărturisit ca și-ar fi dorit ca mesajul scris pe facebook să fi fost unul despre lansarea unei piese și nu despre situația cu care s-a confruntat.

”Acest mesaj as fi vrut sa fie unul in care sa anunț o lansare de piesa sau poate ceva mai optimist,cum v-am obisnuit de fiecare dată,dar viața e asa de încurcată uneori si nu stim ce ne asteaptă. Aveti grija de voi si puneti sănătatea pe primul loc!!! a mai adăugat Mihai Budeanu.

Mihai Budeanu a avut nevoie de plasmă

Starea lui Mihai Budeanu nu a fost una bună din cauza coronavirusului. Cântărețul a avut nevoie de plasmă pentru a se vindeca. Inițial a fost internat la Spitalul din Mangalia, dar a fost transferat, ulterior, la Spitalul Medgidia, deoarece starea i se înrăutățise.

”Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a spus unul dintre medicii Spitalului din Magalia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: