Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii despre starea lui Mihai Budeanu, internat la Terapie Intensivă cu Covid-19. Anunțul făcut de cei de la 3 Sud Est

Noi detalii despre starea lui Mihai Budeanu, internat la Terapie Intensivă cu Covid-19. Anunțul făcut de cei de la 3 Sud Est

Apar noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Colegii de trupă au făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură.

Fanii trupei 3 Sud Est au rămas șocați, în urmă cu aproximativ o săptămână, când au primit vestea că Mihai Budeanu a ajuns în stare critică la spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Noi detalii despre Mihai Budeanu, internat la Terapie Intensivă cu Covid-19

Membrii trupei 3 Sud Est au postat, joi seară, un mesaj pe rețelele de socializare prin care au dat noi detalii despre starea lui Mihai Budeanu. Mai mult, Laurentiu Duta si Viorel Sipoș au dorit să mulțumească tuturor pentru urările de bine.

“Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in Terapie Intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine”, au transmis cei doi colegi de trupă ai lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est.

Mihai Budeanu, ajuns la Terapie Intensivă cu Covid-19

Acum mai bine de o săptămână, Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost internat în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Municipal Mangalia. În cursul zilei de joi, 19 noiembrie, artistul a fost transferat de la Spitalul din Mangalia către Spitalul din Medgidia din motiv că unitatea spitalicească nu îi putea acorda tratamentul cu plasmă. Medicii au decis atunci să-l transfere la un alt spital.

Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat un medic din cadrul spitalului de la Mangalia.

Mesajul despre starea critică în care se afla atunci Mihai Budeanu a venit și de colegii săi de trupă, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș.

”Colegul nostru Mihai este internat în secția de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma și tratament de specialitate. Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți cât mai repede”, au transmis atunci băieții de la 3 Sud Est.

Totodată, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș au transmis cu aceea ocazie că sunt de părere că lumea trebuie să ia în serios acest virus. Artiștii i-au îndeamnat pe toți să aibă grijă de sănătatea lor și să respecte măsurile impuse de autorități. ”Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, au explicat cei de la 3 Sud Est.

Și soția artistului, Emilia Budeanu, a postat o fotografie cu artistul în ziua în care acesta a fost transferat la ATI Medgidia. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis multe mesaje de încurajare: „Multa sanatate,dragul nostru Mihai,te iubim mult….sunt non-stop cu gandul la tine,la Vio si Laur,la toti cei dragi voua! Te asteptam cu drag acasa si pe scena! 🤗😘 , Atunci cand iti va fi mai greu…sa te gandesti la mine mereu…🙂 Acolo suntem, Ema! O sa vina acasa, Phoenix, mai strong ca inainte!„

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: