Redactia.ro
Home » Monden » Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, membrul trupei 3SE. Anunțul îngrijorător făcut de colegul său

Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, membrul trupei 3SE. Anunțul îngrijorător făcut de colegul său

Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu

Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Apar noi informații despre membrul trupel 3SE internat la ATI. Colegul lui, Viorel Sipoș, a făcut un anunț îngrijorător. 

Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu

Mihai Budeanu, membrul trupei 3SE este internat la Terapie Intensivă după ce a fost infectat cu virusul Covid-19. Fanii artistului sunt îngrijorați de starea lui de sănătate și au împânzit mediul online de mesaje și încurajări de bine. Cântărețul a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia. Joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, din cauza stării sale de sănătate care s-a agravat.

”Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesită plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Viorel Sipoș, prietenul și colegul său de trupă , a făcut declarații despre starea lui Mihai de sănătate. Acesta a explicat să se simte mai bine după ce medicii i-au administrat plasmă, pentru că starea cântărețului a fost una foarte delicată.

”Este mai bine acum Mihai. Medicii i-au băgat plasmă pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, a declarat Vorel, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Din spusele colegilor săi, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș, Mihai Budeanu se simte mai bine după ce medicii i-au administrat plasmă. Cei doi membri ai truăpei au făcut un anunț și pe pagina lor de Facebook pentru a liniști fanii trupei.

”Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai.”,  au scris băieții de la 3SE pe Facebook.

Un artist din România a fost ucis de coronavirus

Din pacate virusul a ucis mai multe personalită artistice din România. Recent, Silviu Huțanu, membru al formației SoundCheck Band, a murit pe 29 otombrie, la vârsta de 37 de ani, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Nurochirurgie din Iași. El fusese confirmat cu COVID-19, cu două săptămâni înainte. Artistul nu avea boli grave, doar o hipertensiune pe care o ținea sub control. Nimeni nu s-a așteptat ca el să fie răpus de COVID-19.

”Singura problemă de sănătate cu care se știa era o hipertensiune de gradul III pentru care lua medicație din vara acestui an. Din ce am observat noi, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială și obezitatea sunt patologii care dau un prognostic rezervat și o evoluție extrem de severă. Sistemul lui imun a răspuns foarte agresiv la acest virus”, a declarat medicul ieșean care l-a tratat pe Silviu Huțanu.

Constanța a intrat în carantină

Municipiul Contanţa va intra în carantină, vineri, 20 noiembrie, începând cu ora 20.00. Rata de incidenţă a cazurilor de îmbolnăvire cumulate în ultimele 14 zile în acest oraș este de 9.11, iar la nivelul întregului judeţ, de 5.97.

Prefectul județului, Silviu Coșa a anunțat joi că orașul Constanța riscă să intre în carantină din cauza ratei mare de infectare înregistrate miercuri. Decizia urmează să fie adoptată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și transmisă spre aprobare șefului DSU, Raed Arafat.

”În momentul de față se elaborează hotărârea prin care se impune instituirea carantinei și intenționăm să lăsăm o zi între transmiterea propunerii și instituirea efectivă a carantinei. În principiu, aceasta va fi instituită de sâmbătă sau de vineri seară. Va fi limitată doar libertatea de circulație a persoanelor. Nu intenționăm să afectăm activitățile economice, nu vor fi restricții suplimentare pentru acestea“, a declarat prefectul, la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: