Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul postat de soția lui Mihai de la 3 Sud Est după ce s-a aflat că e în stare gravă. Femeia suferă foarte tare

Mesajul postat de soția lui Mihai de la 3 Sud Est după ce s-a aflat că e în stare gravă. Femeia suferă foarte tare

GALERIE FOTO (2) Mesajul postat de soția lui Mihai de la 3 Sud Est după ce s-a aflat că e în stare gravă. Femeia sufe

Mihai de la 3 SUd Est se află internat la Terapie Intensivă după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul se află în stare gravă, iar soția sa a făcut un gest cu adevărat emoționant. Ce mesaj a postat Emilia Budeanu pe rețelele de socializare.

Mesajul postat de soția lui Mihai de la 3 Sud Est după ce s-a aflat că e în stare gravă. Femeia suferă foarte tare

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, unul dintre membrii trupei 3Sud Est se află internat în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Municipal Mangalia. În cursul zilei de joi, 19 noiembrie, artistul a fost transferat de la Spitalul din Mangalia către Spitalul din Medgidia, deoarece unitatea spitalicească nu îi putea acorda tratamentul cu plasmă. Astfel, medicii au decis să-l transfere la alt spital. Potrivit declarațiilor făcute de medici, cântărețul se află la secția ATI. “Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

În ziua când a fost transferat, soția artistului, Emilia Budeanu a postat o imagine în care apare ea cu soțul său în care sunt foarte apropiați. La scurt timp, internauții și apropiații cuplului au reacționat. „Multa sanatate,dragul nostru Mihai,te iubim mult….sunt non-stop cu gandul la tine,la Vio si Laur,la toti cei dragi voua! Te asteptam cu drag acasa si pe scena! 🤗😘 Emilia,ne poti spune daca starea lui de sanatate s-a ameliorat? 😥 copiii sunt bine? Tu esti bine? Daca putem sa te ajutam cu ceva? 😥 (…) Atunci cand iti va fi mai greu…sa te gandesti la mine mereu…🙂 Acolo suntem, Ema! O sa vina acasa, Phoenix, mai strong ca inainte!„, au fost unele dintre comentariile la postarea soției lui Mihai Budeanu.

Mesajul Emiliei Budeanu

Membrii 3Sud Est este starea colegului lor

După ce s-a aflat că Mihai este infectat cu coronavirus și se află în stare gravă la Terapie Intensivă, membrii trupei de la 3Sud Est au făcut câteva declarații despre starea de sănătatea a colegului lor. „Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai.„, a fost mesajul celor doi colegi ai lui Mihai.

Trupa 3Sud Est a fost înființată în 1997, iar după un deceniu de activitate, formația s-a destrămat. Membrii trupei, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș s-au reunit pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single- Emoții. Trupa a fost una dintre cele mai de succes formații românești, cei trei membrii fiind numiți „Regii muzicii dance“, reușind să bată recorduri la capitolul de vânzări 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: