Redactia.ro
Home » Monden » David Pușcaș a dat de probleme. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel le cere ajutorul internauților:”Ce fac în această situație dacă eu nu am pe nimeni?”

David Pușcaș a dat de probleme. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel le cere ajutorul internauților:”Ce fac în această situație dacă eu nu am pe nimeni?”

GALERIE FOTO (4) David Pușcaș a dat de probleme.

David Pușcaș a dat de probleme. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a avut o perioada tumultuoasă de când mama sa și-a luat „mână de pe el”. David se simte foarte singur, motiv pentru care le cere ajutorul internauților pe Facebook. Pentru că celebra artista nu vrea să mai audă de el, tânărul este complet singur.

David Pușcaș a dat de probleme. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel le cere ajutorul internauților:”Ce fac în această situație dacă eu nu am pe nimeni?”

David Pușcaș a dat de probleme. De fiecare dată când tinerii sunt lăsați de părinții lor să-și clădească un drum în viață, aceștia se pot confrunta cu tot felul de probleme. Dar în cazul lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, situația este diferită. Tânărul a dat de probleme, iar acum nu știe la cine să apeleze, având în vedere că artista nu vrea să mai audă de el. David se simte singur și neajutorat, motiv pentru care le-a cerut ajutorul internauților pe Facebook. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel le-a spus oamenilor cu ce situație se confruntă, cerându-le totodată sfaturi pentru a reușit să o depășească.

David nu mai păstrează legătura cu mama sa de mult timp, așa că este nevoit să se descurce singur în viață. Acesta și-a pierdut buletinul în urmă cu ceva timp, iar acum tânărul are nevoie de un alt buletin dar nu are o familie, așa că și-a întrebat prietenii virtuali ce ar trebui să facă. “Am și eu mică problemă și doresc să mă sfătuiesc cu voi, prietenii mei de pe Facebook. Acum câteva luni buletinul meu a fost pierdut unde eram în spațiu la niște cunoștințe vechi, foști prieteni de familie ai mamei whatever. Acum am buletin provizoriu, dar nu prea este ok cu el și îmi doresc un buletin normal, dar ghinionul este că nu am o familie căreia să-i pese și întrebarea mea este ce fac în această situație dacă eu nu am pe nimeni să mă ia în spațiu?”, a scris David Pușcaș pe Facebook.Ulterior, mai mulți internauți i-au oferit mai multe sfaturi pentru a-și rezolva problema cu buletinul.

Luminița Anghel a renunțat la David Pușcaș

De-a lungul timpului, artista și fiul ei s-au certat de multe ori, iar acest lucru a supărat-o foarte mult pe Luminița, care a decis să îi lase fiul să se descurce singur. În vârstă de 22 de ani, David trăiește în prezent într-o garsoniera și recunoaște că le duce dorul părinților lui, care, nu demult, îi acordau toată dragostea lor.

Marcel Pușcaș și Luminița Anghel au divorțat când David avea doar 2 ani, iar acest lucru l-a afectat foarte mult. Anul trecut, tânărul a declarat că nu a mai vorbit cu tatăl său de 18 ani, iar cu mama lui, de aproape 8 ani. „Eu sunt omul nimănui, nu am familie, nu am pe nimeni. Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani”, a spus el David în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: