Redactia.ro
Home » Sport » Oltenii, out din Europa League! AEK Atena – Craiova 1-1, 3-1

Oltenii, out din Europa League! AEK Atena – Craiova 1-1, 3-1

GALERIE FOTO (2) AEK-Craiova 1-1

Oltenii, out din Europa League. După înfrângerea de acasă 0-2, Universitatea Craiova a încearcat să producă minunea. AEK-Craiova s-a terminat 1-1, iar oltenii au ratat calificarea în play-off-ul Europa League.

Jucătorii lui Papură au început bine meciul cu AEK și au avut o primă ocazie rapid. În minutul 26, gazdele deschid scorul. Mantalos driblează trei adversari în careul de 16 metri al Craiovei. Bărbuţ ar fi putut egala 10 minute mai târziu, dar şutul său a trecut mult pe lângă poartă. Oltenii au făcut o repriză secundă foarte bune, dar nu au reușit să înscrie de mai multe ori. În minutul 56, Antoni Ivanov înscrie pentru 1-1 și readuce speranța. În minutul 73, oltenii puteau intra în avantaj. Fortes a tras cu capul puțin pe lângă poartă. Căteva minute mai târziu același Fortes a ratat din nou. S-a terminat 1-1, iar Universitatea Craiova și-a terminat aventura europeană.

Corneliu Papură ar putea pleca

„Trebuia sa înscriem minim 4 goluri. Am dominat clar. Am avut ocazii imense, cred că meritam și un penalty. Craiova merita calificarea, este nedrept. AEK a tras de timp pe teren propriu. Nu credeam că se putea întâmpla așa ceva”, a declarat Corneliu Papură la Digi Sport.

Se pare că antrenorul Corneliu Papură și-a jucat soarta la Atena. Tehnicianului i s-au imputat rezultatele slabe din ultima vreme. În plus suporterii sunt în război cu el de când a fost adus la echipă. Papură a declarat după ultima partidă din Liga 1, că ia în calcul și o demisie dacă Universitatea Craiova nu se califică.

Citește și : FCSB, calificare în prelungiri! Panțîru duce echipa în play-off-ul Europa League

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: