Redactia.ro
Home » Sport » FCSB, calificare în prelungiri! Panțîru duce echipa în play-off-ul Europa League

FCSB, calificare în prelungiri! Panțîru duce echipa în play-off-ul Europa League

FCSB, calificare în prelungiri

FCSB, calificare în prelungiri. Roș-albaștri au ajuns cu emoții în play-off-ul Europa League. Panțîru a înscris în minutul 91, cu un șut superb și a declanșat fiesta. Mlada-FCSB s-a terminat 0-1.

#UEL #mladafcsb #calificare Roș-albaștrii s-au calificat în play-off-ul UEFA Europa League după o victorie la limită pe terenul celor de la FK Mlada Boleslav, grație unui gol reușit de Ionuț Panțîru pe finalul jocului.

Publicată de FCSB pe Joi, 15 august 2019

„Contează munca pe care au depus-o toți. Este prima mea bucurie după mult timp. Calificarea mi-a adus 1 milion de euro pentru echipă. Nu știu ce antrenor o sa fie, dacă rămâne Andronache sau nu”, a declarat Gigi Becali la PRO X

Cehii au început meciul în forță și au pus presiune pe jucătorii lui Andronache. Takacs a avut prima ocazie. FCSB a preluat controlul și ocaziile au început să apară. Florinel Coman a ratat în minutul 16. A urmat o altă ocazie uriașă, după ce Ovidiu Popescu a ratat din 6 metri. Până la pauză roș – albaștrii ar mai fi putut înscrie de două ori. Cu două minute înainte de final Mlada înscrie, dar golul a fost anulat pentru un faul în atac făcut de Krapka la Vlad. În repriza a doua elevii lui Andronache au mai ratat câteva ocazii. Pe final cehii au rămas în 10 oameni, după ce Krapka a văzut roșu. În minutul 91, Panțîru și-a calificat echipa în play-off-ul Europa League.

„E cel mai important gol de până acum. Mă bucur că am înscris, dar meritul este al echipei. Nu mă consider erou. Toți am muncit și am obținut această victorie”, a declarat Ionuț Panțîru la Pro X.

FCSB o va întâlni pe Vitoria Guimaraes

În play-off-ul Europa League, FCSB va da piept cu Vitoria Guimaraes. Portughezii s-au impus la scor 6-0, în fața lui Ventspils. În tur, lusitanii bătuseră cu 3-0. În sezonul trecut portughezii au terminat pe locul 5 în campionat. Vitoria Guimaraes este cotată la 43,68 milioane de euro. Cel mai valoros jucător din lot este căpitanul Pedrao, fundaș central. Jucătorul de 26 de ani este cotat la 5 milioane de euro.

Citește și: Încă un scandal marca Kyrgios! L-a scuipat și l-a înjurat pe arbitru!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini