Redactia.ro
Home » Sport » Încă un scandal marca Kyrgios! L-a scuipat și l-a înjurat pe arbitru!

Încă un scandal marca Kyrgios! L-a scuipat și l-a înjurat pe arbitru!

Kyrgios ar putea primi o suspendare record

Încă un scandal marca Kyrgios. Australianul s-a enervat și l-a înjurat pe arbitru, apoi a scuipat înspre acesta refuzănd să dea mâna cu el.

Noua reprezentație marca Nick Kyrgios a avut loc în turul doi al turneului de la Cincinnati. Scandalul a început la finalul setului al doilea, când australianului i s-a părut că arbitrul vrea să-l grăbească în momentul serviciului. Imediat i-a adresat mai multe injurii, numindu-l „cartof” şi „cel mai rău arbitru din lume” pe irlandez. Apoi jucătorul, care este pe locul 27 în ATP, a amintit despre faptul că Raphael Nadal are nevoie de multe minute pentru a servi.

„E hilar. Dacă Rafa joacă atât de repede, mă las de tenis. Un gunoi absolut, ruşinos… Arată-mi o înregistrare cu Rafa jucând aşa repede. Dacă găseşti vreuna, nu mai zic nimic „, i-a transmis Kyrgios arbitrului din Irlanda.

A plecat la vestiar să rupă rachetele

După ce a fost sancționat cu un punct de penalitate, a plecat de pe teren fără permisiunea arbitrului. A spus că pleacă la baie, și chiar dacă nu i s-a permis și-a luat două rachete și a plecat. În drum a rupt cele două rachete, apoi a revenit pe teren ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Ești cel mai prost arbitru din istorie. De fiecare dată când joc, el face lucruri stupide!”, a spus Kyrgios, înainte de a pleca de pe teren.

Australianul a pierdut meciul cu rusul Karen Hacianov, scor 7-6 (3), 6-7 (4), 2-6. La final a refuzat să dea mâna cu arbitrul și a scuipat înspre acesta. După noua sa ispravă, Nick Kyrgios ar putea fi grav sancționat de ATP, mai ales că nu e la prima abatere.

Nick Kyrgios dat afară din teren

În luna mai a provocat un scandal monstru la turneul de la Roma. Atunci a început să țipe la câțiva spectatori și jurnaliști care se plimbau prin tribune. În criza sa de furie a aruncat un scaun în teren, a rupt racheta și a înjurat. Cu puțin timp înainte primise un game penalizare. După criza de nervi a dat mâna cu adversarul său și cu arbitrul și a plecat de pe teren, fiind descalificat. A urmat un alt incident și la începutul lunii august la turneul de la Toronto.

Citește și: FCSB-Mlada se joacă azi! Meciul pentru care roș-albaștrii au sacrificat tot

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: