Redactia.ro
Home » Sport » FCSB-Mlada se joacă azi! Meciul pentru care roș-albaștrii au sacrificat tot

FCSB-Mlada se joacă azi! Meciul pentru care roș-albaștrii au sacrificat tot

Scandal în vestiar la FCSB

FCSB-Mlada se joacă azi. Pentru elevii lui Andronache este cel mai important meci din acest sezon.

După egalul de la Giurgiu, 0-0, roș-albaștrii vor să câștige cu orice preț pentru a merge în play-off-ul Europa League. Elevii lui Vergil Andronache au avut un start dezastruos în Liga 1, după ce au pierdut ultimele trei meciuri din campionat.

”Pentru acest meci am sacrificat tot. Este cel mai important joc! Am spus că ne concentrăm pe Europa League. Consider că Mlada e o echipă echilibrată valoric și bine organizată. Ne-am propus să ajungem în grupele Europa League. Nu ne gândim decât la calificare. Șansele sunt 50-50.Fiecare echipă o poate surprinde pe cealaltă”, a declarat Vergil Andronache la conferința de presă.

24 de jucători pe lista UEFA

FCSB a trimis la UEFA o listă cu 24 de nume pentru meciul din această seară. Totuși, Mihai Roman și Lucian Filipnu nu au făcut deplasarea la Praga, fiind accidentați, iar Mihai Bălașa a fost transferat la Craiova. Mihai Pintilii a revenit la antrenamente, dar șansele ca el să joace cu Mlada sunt reduse. Partida dintre Mlada Boleslav și FCSB, din turul 3 preliminar al Europa League se va disputa azi, de la ora 20:00.

FCSB poate întâlni pe Guimaraes

Dacă vor trece de Mlada, roș-albaștrii îi vor întâlnii pe portughezii de la Guimaraes. Aceștia au câștigat cu 9-0 (la general) de Ventspils. FCSB a ajuns miercuri seara la Praga unde se joacă returul. După ce au mers la hotel elevii lui Vergil Andronache au făcut și un antrenament.

„Gândul meu este doar la meciul cu Mlada. Poate de vineri încolo o să reiau căutările. Dar poate câştigăm cu 3-0. Atunci Vergil îmi arată că nu trebuie să fac mizerii de astea, să caut alt antrenor”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

#UEL #mladafcsbRoș-albaștrii au ajuns miercuri după amiază la Praga, unde sunt cazați înaintea partidei retur cu FK Mlada Boleslav, din preliminariile UEFA Europa League. Jucătorii noștri vor efectua antrenamentul oficial în această seară, începând cu ora locală 20:15 (21:15 ora României) pe stadionul din Mlada Boleslav.

Publicată de FCSB pe Miercuri, 14 august 2019

Citește și: Mircea Lucescu face lumină! „Nu mă interesează FCSB”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: