Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu face lumină! „Nu mă interesează FCSB”

Mircea Lucescu face lumină! „Nu mă interesează FCSB”

Mircea Lucescu face lumină

Mircea Lucescu face lumină. Pentru prima dată antrenorul a vorbit despre momentul în care a mers în vestiarul roș-albaștrilor.

S-a întâmplat săptămâna trecută la meciul tur, de la Giurgiu, dintre FCSB și Mlada Boleslav, scor 0-0, din turul trei preliminar al Europa League. După demisia lui Bogdan Andone, FCSB trece prin momente grele, Gigi Becali nereușind să îl înlocuiască cu un nou antrenor. Astfel, patronul echipei l-a rugat pe Mircea Lucescu să meargă în vestiar să vorbească cu jucătorii pentru a le da încredere. Mircea Lucescu face lumină!

„În cabină, am stat două minute. I-am încurajat pe băieți, le-am spus că trebuie să creadă în calitățile și în șansele lor. N-am scris nimic, aveam în mână foaia cu numele jucătorilor, pe care nu-i cunosc. Am dat mâna cu antrenorul și i-am urat baftă, atât”, a declarat Mircea Lucescu, pentru Gazeta Sporturilor.

Lucescu nu vine la FCSB

După acest episod, în presă au apărut mai multe speculații. Se credea că Mircea Lucescu ar putea veni pe banca tehnică sau că ar putea investi la echipă. Tehnicianul a lămurit situația.
„Au fost speculații. Privind zvonul că m-ar interesa FCSB sub vreo formă, să lucrez acolo sau să bag bani, nu-i decât o minciună. O invenție”, a mai spus Mircea Lucescu, pentru Gazetă.

FCSB-Mlada se joacă joi

FCSB va întâlni în retur din turul 3 al Europa League, cu Mlada Boleslav, joi de la 20:00. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Dacă vor trece de Mlada, roș-albaștrii îi vor întâlnii pe portughezii de la Guimaraes. Aceștia au câștigat cu 9-0 (la general) de Ventspils. FCSB a ajuns în această seară la Praga unde se joacă returul. La ora 20.00 au făcut primul antrenament.

#UEL #mladafcsbRoș-albaștrii au ajuns miercuri după amiază la Praga, unde sunt cazați înaintea partidei retur cu FK Mlada Boleslav, din preliminariile UEFA Europa League. Jucătorii noștri vor efectua antrenamentul oficial în această seară, începând cu ora locală 20:15 (21:15 ora României) pe stadionul din Mlada Boleslav.

Publicată de FCSB pe Miercuri, 14 august 2019

Citește și: Floyd Mayweather, cel mai mare boxer din lume! Palmares impresionant

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: