Redactia.ro
Home » Știri » Patru destinații ieftine pentru petrecerea de 1 mai 2021

Patru destinații ieftine pentru petrecerea de 1 mai 2021

Patru destinații ieftine pentru petrecerea de 1 mai 2021

Minivacanța de 1 mai este mereu binevenită de români. Tocmai de aceea, mulți se întreabă unde să se ducă pentru a petrece cât mai frumos această zi. Iată câteva destinații pentru 1 mai 2021!

Destinații pentru 1 mai 2021. Unde să petreci minivacanța

Dacă vrei un loc minunat în care să îți petreci vacanța de 1 mai, atunci trebuie să citești rândurile următoare. Am pregătit câteva destinații din România care nu sunt numai minunate, ci și ieftine!

Destinații pentru 1 mai 2021. Mogoșoaia

O destinație foarte bună de vacanță pentru cei care nu au nici o rezervare, dar vor să plece totuși undeva este Mogoșoaia. Mai ales bucureștenii se pot duce la Palatul Mogoșoaia, acesta fiind la doar 15 km de Capitală. Acesta are niște grădini superbe de care vă puteți bucura alături de familie și prieteni și putem chiar să faceți un picnic.

Destinații pentru 1 mai 2021. Vama Veche

Vama Veche este deja o destinație clasică de vacanță pentru cei de toate vârstele. Este o destinație cu tradiție pentru vacanța de 1 ma, așa că tocmai de aceea ar trebui să vă gândiți din timp dacă vrei să mergeți acolo pentru a prinde cele mai bune oferte la cazare.

Destinații pentru 1 mai 2021. Maramureș

Ziua de 1 mai este una potrivită și pentru a vizita Valea Vaserului și pentru o plimbare cu Mocănița. Parcul natural Munții Maramureșului este unul dintre cele mai interesante locuri din România și aici pot să faci singura plimbare cu un tren cu aburi din Europa. Peisajul este de bază mai ales pentru că anotimpul este prielnic, și te poți bucura de florile înflorite și copaci verzi.

Destinații pentru 1 mai 2021. Sighișoara

De 1 mai puteți merge și la Sighișoara, să vizitați cetatea medievală de aici. Este una dintre cele mai bine conservate din Europa de Est și tocmai de aceea este alegere perfectă pentru minivacanța de 1 mai.

Destinații pentru 1 mai 2021. Sinaia

De minivacanța de 1 mai puteți merge și la Sinaia, aceasta fiind o destinație accesibilă. Palatul Peleș este unul dintre obiectivele turistice reprezentative din țara noastră și acesta poate fi vizitat tot aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini