Redactia.ro
Home » Monden » Jador și Roxana Ghiță, întâlnire emoționantă după Survivor România. Cum au decurs lucrurile între cei doi: ”Îmi bate inima foarte tare”

Jador și Roxana Ghiță, întâlnire emoționantă după Survivor România. Cum au decurs lucrurile între cei doi: ”Îmi bate inima foarte tare”

GALERIE FOTO (2) Jador și Roxana Ghiță, întâlnire emoționantă după Survivor România

Jador și Roxana Ghiță, întâlnire emoționantă după Survivor România. După ce amândoi au ieșit din competiția Survivor România din cauza problemelor de sănătate, Jador și războinica Roxana au venit împreună la tv. Artistul a declarat că între el și roșcată a existat o atracție fizică. Deși nu a intrat în mai multe detalii, dar a recunoscut că și sportivei i-a plăcut de el.

Jador și Roxana Ghiță, întâlnire emoționantă după Survivor România. Cum au decurs lucrurile între cei doi: ”Îmi bate inima foarte tare”

Jador și Roxana Ghiță, întâlnire emoționantă după Survivor România. În urmă cu câteva zile, artistul s-a întors din Republica Dominicană, după ce s-a accidentat la picior pe traseu. Recent, Jador s-a întâlnit cu războinica Roxana Ghiță, fiind invitați în aceeași emisiune, iar emoțiile au fost extrem de prezente. Cei doi au avut parte de o întâlnire neașteptată după ce ambii au ieșit din competiția Survivor România din motive medicale. Artistul a recunoscut în urmă cu câteva zile că a plăcut-o foarte mult pe războinică, doar că ea a avut ochi pentru altcineva. După eliminare, cei doi au avut șansa să vorbească despre ce au simțit în junglă. Între Jador și Roxana a început o conversație emoționantă, faimosul mărturisind că i-a fost dor de fosta sa colegă din competiție.„Dacă aș zice că nu îmi plăcea Roxana ar zice lumea că… Cum să nu îți placă? Mi-a plăcut că era bună la început, și pe traseu și…”, a spus Jador la Wowbiz.

Ulterior, Roxana a spus cu zâmbetul pe buze că artistul mereu o imita când erau în Republica Dominicană. „Dar de ce ați adus-o aici? Taci din gură, că îți plăcea de ăia… (…) E tatuată, nu îmi mai place de ea… Îți stă frumos machiată așa. Dar ai emoții, de ce ai emoții?”, a întrebat-o pe Roxana. Vizibil emoționată, războinica nu își putea explica de ce îi bate inima atât de tare în prezența cântărețului. Roxana: „Chiar nu știu de ce am emoții. Îmi bate inima foarte tare, am băut o cafea”.

La un moment dat, Jador a făcut o glumă și a intrebat-o pe Roxana dacă i-a fost dor de el, dar roșcata i-a răspuns cu o întrebare asemănătoare. De asemenea, întrebată de artist dacă prietenele sale îl consideră simpatic, Roxana i-a dat un răspuns neașteptat: „Te vreau eu, Jador. Asta o să ajungă… Este o glumă!”.

Jador, despre relația cu Georgiana Elisei

Jador a acceptat provocarea la Survivor România pentru a-și depăși limitele, dar și pentru a o uita pe fosta sa iubită, Georgiana Elisei. Deși s-a întors în țară, artistul a spus că nu se poate împăca cu tânăra pe care susține că o iubește foarte mult.

Georgiana Elisei

Manelistul spunea în urmă cu ceva timp că abia așteaptă să vină în țară pentru a face nunta cu fosta sa iubită. Din păcate, situația dintre cei doi este total diferită. Acesta a spus că toate fostele sale i-au dat mesaj după revenirea sa de la Survivor, dar Georgiana a fost singura care nu a făcut acest gest.„Acum că sunt acasă… O iubesc mult pe fata aia, dar există o problemă, atâta zic. Există o problemă. Nu pot să vorbesc. Da… niciodată să nu spui niciodată, dar nu știu ce o fi, habar nu am. Ei i-am dat eu, ea e specială și va rămâne specială toată viața. Și dacă nu voi fi cu ea, va fi specială pentru că am mâncat un pateu cu ea, a mărturisit Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: