Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV. Ce planuri are Jador de Paște! Care este mâncarea preferată a artistului: „Ce dă Dumnezeu pe masă, asta e important”

EXCLUSIV. Ce planuri are Jador de Paște! Care este mâncarea preferată a artistului: „Ce dă Dumnezeu pe masă, asta e important”

GALERIE FOTO (6) EXCLUSIV. Ce planuri are Jador de Paște!

Peste câteva zile vom sărbători Paștele, iar în această perioadă multe vedete își petrec timpul alături de familie și prieteni. De asemenea, unele aleg să plece de Paște în locuri extravagante, dar Jador are alt plan. Artistul a declarat, în exclusivitate pentru Redactia.ro, unde va petrece această mini-vacanță!

EXCLUSIV. Ce planuri are Jador de Paște! Care este mâncarea preferată a artistului

Mai sunt câteva zile până la Paște, iar multe vedete se pregătesc pentru a petrece sărbătorile pascale alături de prieteni și familie. În acest an, Sărbătorile de Paște se suprapune cu weekend-ul de 1 Mai, iar unele personalități din showbiz-ul românesc aleg să se relaxeze în aceste zile la malul mării. Dar nu toți aleg această posibilitate. Jador, proaspăt ieșit din competiția Survivor România, ne-a spus unde își va petrece anul acesta Sărbătorile de Paște.

Faptul că a stat atât de mult timp plecat departe de familia sa, fără să păstreze legătura absolut deloc cu cei dragi, l-a determinat pe Jador să se retragă în aceste zile de sărbătoare,  în sânul familiei sale. Artistul a spus că va fi alături de familie și se va bucura de prezența celor dragi, așa cum ar trebui să facă fiecare, după cum a precizat cântărețul. „Mă duc acasă de Paste la familia mea, să mă relaxez. Și așa ar trebuit să petreacă toată lumea„, a declarat Jador pentru redacția.ro.

Jador si mama sa

Care este mâncarea preferată a lui Jador în timpul sărbătorilor pascale?

Se știe că în timpul Paștelui, gospodinele pregătesc cele mai bune și gustoase măncăruri tradiționale. De multe ori, Jador a lăudat-o pe mama sa că știe să facă cea mai bună mâncare, acesta tânjind foarte mult după preparatele mamei sale atunci când se află în Capitală, departe de familia sa. Mai mult, Jador a spus că își dorește ca viitoarea soție să știe să gătească precum cea care i-a dat viață. Întrebat care este felul de mâncare preferat în perioada Sărbătorilor de Paște, artistul a spus că salata boeuf este favorita sa. „Ce dă Dumnezeu pe masă, asta e important. Îmi place foarte mult să mânănc de Paște salata boeuf, pregătită de mama mea„, ne-a mai spus Jador.

Celebrul artist a fost eliminat de la Survivor România, în consiliul de urgență pentru că a fost accidentat la picior. Deși a încercat să-și revină, ba chiar a intrat pe traseu fiind accidentat, pentru Jador competiția a luat sfârșit după ce medicii au horătât ca acesta să se întoarcă în țară. Acesta a fost așteptat la aeroport de familia sa, dar și de prietenii săi care au bucuroși că l-au revăzut după aproape patru luni. Imediat cum a ajuns în țară, artistul a revenit la rolul de cântăreț și și-a luat responsabilitățile față de fani și de cariera sa muzicală. Totodată, celebrul artist a declarat că după ce s-a întors în România a primit multe telefoane și mesaje de la apropiați, pentru a se interesa de starea sa de sănătate. Acum, vedeta este pregătită să se ocupe din nou de proiectele sale muzicale și să-și încânte fanii cu talentul său inconfundabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: