Redactia.ro
Home » Monden » Visul secret pentru care luptă Elena Marin la Survivor. Ce va face cu banii, dacă va câștiga finala: “E marea ei șansă, nu va renunța”

Visul secret pentru care luptă Elena Marin la Survivor. Ce va face cu banii, dacă va câștiga finala: “E marea ei șansă, nu va renunța”

Elena Marin, singura concurentă care încă se află în competiție de la începutul Survivor România 2021, are un vis secret care o ajută să meargă mai departe în lupta grea pentru supraviețuire din Jungla Dominicană. Andrei, logodnicul Faimoasei, dezvăluie ce vrea să facă cu banii iubita lui, dacă va câștiga finala.

Faimoasa Elena Marin a ajuns să concureze la Survivor România 2021, într-o luptă continuă pentru supraviețuire în Jungla Dominicană, cu un vis secret pe care vrea cu orice preț să-l vadă împlinit, fără să-i mai pese de foame sau de efortul fizic depus în competiție.

Deși nu a vorbit des la testimonialele Survivor România 2021 despre ce va face cu banii, în cazul în care va reuși să câștige finala emisiunii, se pare că Elena Marin are un vis secret pe care îl urmărește de mult timp.

Andrei, logodnicul Elenei Marin, a dezvăluit ce își dorește cu adevărat dansatoarea prin participarea la Survivor România 2021.

Visul secret pentru care luptă Elena Marin la Survivor

”Elena are un vis încă de acum câțiva ani. Vrea să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și deschide propria școală de dans, să facă o meserie din a fi profesoară pentru cei care vor să învețe să danseze. Vrea să îi învețe pe cât mai mulți copii să danseze, asta este ceea ce își dorește ea cu adevărat. Și cred că se va descurca de minune, mai ales că iubește enorm copiii și are și un succes grozav la ei”, a mărturisit Andrei, logodnicul Faimoasei.

Mai mult, Elena Marin este pregătită să facă față oricăror greutăți pe care le va întâlni la Survivor, ea fiind singura concurentă aflată încă de la început în competiție.

”Știu că ea este extrem de ambițioasă, când are un scop e imposibil de oprit. Ea va rezista cât de mult este posibil acolo, știe că, pe măsură ce trece timpul, este mai aproape de a-i îndeplini visul. Știe că asta este marea ei șansă și nu va renunța”, ne-a mai spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Ce va face cu banii de la Survivor

Pe lângă visul de a-și deschide propria școală, Elena Marin are speranța că, dacă va câștiga marele premiu Survivor 2021, adică cei 50.000 de euro, va începe lucru și la un alt vis de-al ei. Dansatoarea vrea să-și ridice și casa visurilor ei.

Cu așa obiective mari, se înțelege de unde vine pentru Elena Marin determinarea pe trasee și rezistența la tot ce înseamnă viața în junglă, alături de alți co-echipieri, mânați și ei de visurile lor mari.

Elena Marin a cunoscut lumina reflectoarelor ca dansatoare în trupa Andreei Bălan, dar și ca asistentă la emisiunea lui Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: