Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV Andreea D., despre povestea melodiei „Zuli, Zuli”. Ce mesaj transmite piesa

EXCLUSIV Andreea D., despre povestea melodiei „Zuli, Zuli”. Ce mesaj transmite piesa

GALERIE FOTO (5) EXCLUSIV Andreea D., despre povestea melodiei Zuli, Zuli

Andreea D., pe numele ei real Andreea Dorobanțu, este o cântăreață de muzică dance și house din România. Aceasta este cunoscută pentru colaborările cu DJ Sava, iar melodiile lansate ajungeau mereu în topurile muzicale. Andreea ne-a obișnuit mereu să lanseze piese de vară care mereu ne duc cu gândul la vacanțe și peisaje exotice. Și de această dată, vedeta a lansat piesa „Zuli, Zuli”, care are milioane de vizualizari pe Youtube. Care este povestea melodiei și cine îi compune piesele, ne-a spus chiar Andreea D. într-un interviu exclusiv pentru Redacția.ro.

EXCLUSIV Andreea D., despre povestea melodiei „Zuli, Zuli”. Ce mesaj transmite piesa

Andreea D. a studiat la Universitatea Romano-Americană, iar de mică și-a dat seama că muzica este pasiunea sa. Astfel, de la vârsta de 12 ani a luat cursuri de canto, iar la 16 ani a înregistrat deja primele sale 2 piese compuse de un compozitor local. În vârstă de 34 de ani, Andreea D. a devenit primul MC feminin din România și a făcut senzație în concerte și videoclipuri alături de DJ Sava. Pe lângă cariera de artist, Andreea a lucrat și ca model internațional, în 2010 câștigând Miss EarthRomânia și Miss Queen of Europe. În 2017 a devenit mamă pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță minunată. După ce a luat o pauză în cariera sa muzicală, Andreea D. a revenit în forță. Aceasta a lansat o piesă în colaborare cu BoyFlow, numită „Zuli, zuli”, având succes pe Youtube. Vedeta a vorbit în exclusivitate pentru Redactia.ro, despre povestea melodiei dar și despre trăirile sale în pandemia de coronavirus.

Potrivit acesteia, numele piesei redă o stare de euforie și de distracție, gândindu-se că fanii se vor simți foarte bine când vor primi acest mesaj muzical. „Povestea piesei a plecat din Metropolitan Records, iar numele piesei Zuli, zuli, a venit imediat în timp ce se concepea melodia. Am zis că ar fi super să păstrăm numele acesta pentru că practic e ca o stare de nebunie, de fericire, de tot ce înseamnă frumos și toți avem momente de nebunie”, a spus artista.

Mai mult, Andreea a mărturisit că împreună cu echipa sa a luat decizia de a colabora împreună cu un artist autentic spaniol, pentru a reda un ritm muzical cât mai provocator. „Casa de discuri a spus că ar fi foarte bine să facem melodia cu un artist autentic spaniol și a trimis-o către BoyFlow, iar el a făcut imediat linia melodică pentru partea lui și așa s-a produs melodia „Zuli, Zuli”, ne-a marturisit Andreea D. Puțini știu că Andreea lucrează împreună cu soțul său, Silviu Păduraru, care îi compune melodiile.

De unde a moștenit Andreea D. talentul muzical?

Pe lângă faptul că Mama natură a înzestrat-o cu o frumusețe aparte, Andreea D. are și talentul de a încânta lumea cu vocea ei. Multă lumea s-a întrebat de unde a moștenit talentul muzical. Iată care a fost răspunsul vedetei: „Sinceră să fiu, nu știu de unde am moștenit talentul muzical. Părinții mei ambii sunt ingineri și din câte știu, bunicul meu, pe vremea lui Ceaușescu, era DJ la Casa de cultură. Deci cumva poate de acolo se trage pasiunea pentru muzică„, a declarat Andreea.

Andreea D. ne-a vorbit și despre perioada pandemiei, în care lumea parca s-a oprit în loc. Artista ne-a spus că această perioadă a învățat-o să aibă mai multă răbdare și și-a dat seama că oamenii au devenit mai profunzi și alții mai superficiali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: