Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV Ioana Ginghină, despre căsătoria cu Cristi Pitulice. Actrița va îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia oară

EXCLUSIV Ioana Ginghină, despre căsătoria cu Cristi Pitulice. Actrița va îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia oară

GALERIE FOTO (7) EXCLUSIV Ioana Ginghină, despre căsătoria cu Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate artiste din România, primind roluri importante în numeroase telenovele românești. Vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a divorțat de Alexandru Papadopol, dar soarele a răsărit din nou pe strada ei și și-a găsit liniștea în brațele lui Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. În exclusivitate pentru Redacția.ro, Ioana Ginghina a vorbit despre viitoarea nuntă și cum decurg pregătirile.

EXCLUSIV Ioana Ginghină, despre căsătoria cu Cristi Pitulice. Actrița va îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia oară

Ioana Ginghină trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice, noul său iubit. După ce a divorțat de Alexandru Papadopol după 12 ani de relație, Ioana a încercat să își acorde timp pentru a putea iubi din nou. Din fericire, actrița l-a cunoscut pe Cristi, cel care va deveni în curând, soțul ei. Într-un interviu pentru Redacția.ro, Ioana Ginghina ne-a spus cum stă cu pregătirile de nuntă și cum se simte a treia căsătorie.

Ioana a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în luna martie a acestui an, după aproape un an jumătate de relație. Relația lor merge din ce în ce mai bine, iar un astfel de moment era inevitabil. Întrebată cum se descurcă cu pregătirile de nuntă, actrița a spus că nu se grăbește, neavând o dată stabilă a marelui eveniment. „40+ vine la pachet cu multe satisfactii, dar si cu multa maturitate si asumare a lectiilor primite de la viata. Discretia este una dintre ele, iar urmatoarea este rabdarea. asa in cat o sa-ti spun sincer ca nu ne grabim sa facem nici nunta si nici sa povestim despre acest lucru”, a spus Ioana.

Se știe că vedeta este o fire sinceră iar de fiecare dată când este întrebată despre viața sa profesională sau personală, Ioana spune adevărul. Ioana ne-a vorbit, pe scurt, și despre cum se simte a treia căsătorie. „Sunt sincera cand simt ca o informatie ajuta. Toata viata mea am mers pe principiul ca daca o singura persoana are de invatat din povestea mea, atunci ea trebuie spusa. Nu pot insa sa vorbesc despre o a treia casnicie, cand inca nu sunt casatorita a treia oara”, a mai spus actrita.

Ce planuri are Ioana Ginghina pe plan profesional

Ioana a jucat în numeroase seriale românești, dar a devenit cunoscută după ce a jucat rolul servitoarei Ildiko, în „Numai Iubirea”. Atunci a început și relația cu Alexandru Papadopol cu care s-a căsătorit ulterior. Cei doi au împreună o fiică minunată, pe Ruxandra. Alexandru și Ioana au rămas în relații bune de dragul fiicei lor.

Dacă pe plan personal o duce foarte bine, Ioana are noroc și pe plan profesional. În prezent joacă în serialul Adela, difuzat pe Antena 1 și ne-a spus că a început un joc de spectacole pentru copii. „Ca si angajata a Teatrului Ion Creanga, deja am inceput sa joc spectacolele pentru copii, insa sper din tot sufletul sa revin la organizarea de evenimente si spectacole, in cadrul buisnessului meu MiniArtShow by Ioana Ginghina. Am creat un joc audio creativ cu coloana sonora si o multime de provocari pe care l-am lansat acum 3 saptamani si care sper sa prinda la copiii de +3 ani.Coloana sonora este superba, povestea audio contemorana si zic eu, necesara acestor copii din zilele noastre.„, ne-a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: