Redactia.ro
Home » Monden » Cine este primul soț al Ioanei Ginghină? Actrița a mai fost căsătorită înainte de Alexandru Papadopol

Cine este primul soț al Ioanei Ginghină? Actrița a mai fost căsătorită înainte de Alexandru Papadopol

Actrița Ioana Ginghină a divorțat în 2019 de Alexandru Papadopol, însă puțini știu că aceasta a mai fost căsătorită și înainte de el. În cadrul emisiunii ”Interviurile VIVA!”, Ioana Ginghină a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața ei.

Ioana Ginghină a mai fost căsătorită înainte Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a divorțat anul trecut de Alexandru Papadopol după o căsnicie de 12 ani. Însă, puțini sunt cei care știu că ea s-a căsătorit pentru prima oară la 21 de ani cu un bărbat de profesie tot actor. Este vorba despre Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004, potrivit avantaje.ro. 

Ea e femeia pentru care Daniel Tudorică a divorţat de Ioana Ginghină - WOWBiz

Actorul Daniel Tudorica are 47 de ani și s-a născut în Băilești, județul Dolj. A absolvit secția Actorie la Academia de Teatru și Film și, în prezent, colaborează cu Teatrul Ion Creangă, dar a apărut și în producții TV.

„Puțină lume știe că eu am mai fost căsătorită o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să o facem.Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis ok, hai să ne căsătorim! Mi s-a părut comic! Am depus actele, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici”, a spus actrița.

Ce spune Ioana Ginghină despre o nouă căsătorie

Divorțul de Alexandru Papadopol pare că nu o pune în dificultate. Actrița a scris pe blogul personal că s-ar recăsători, deși ”divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău”.

„Cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată. (..) Divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău. Am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arăta că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând, altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani. Se presupune că nu ai trăit degeaba, deci ai acumulat ceva experiență în domeniu.

Apoi mai cred foarte mult că e greu să găsești un om cu care să te potrivești la 20 de ani și să evoluezi în egală măsura cu el. (..)Cu toții evoluăm în viață și, dacă evoluăm diferit, cumva e normal ca drumurile să se despartă. Asta nu înseamnă să nu încercam, asta nu presupune să nu te căsătorești niciodată sau doar foarte târziu, ca să nu ajungi la divorț peste 5 sau 10, unii chiar 20 de ani. Însă ce cred eu cu tărie este că, înainte de a intra într-un mariaj, trebuie să ne facem bine. Să fim fără traume”, a scris Ioana pe blogul personal.

Actrița are cu Alexandru Papadopol o fiică, pe nume Ruxandra, în vârstă de 12 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: