Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV În ce relații a rămas Ioana Ginghină cu Alexandru Papadopol. Cum se înțelege actorul cu viitorul soț al acesteia

EXCLUSIV În ce relații a rămas Ioana Ginghină cu Alexandru Papadopol. Cum se înțelege actorul cu viitorul soț al acesteia

GALERIE FOTO (3) EXCLUSIV În ce relații a rămas Ioana Ginghină cu Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a trăit prin încercări dure până a ajuns să se simtă din nou împlinită și fericită. Actrița este la un pas de a se căsători a treia oară. În 2019 a divorțat de tatăl fiicei sale, ALexandru Papadopol după 12 ani de căsnicie. Ioana a vorbit în exclusivitate pentru Redacția.ro, despre relația pe care o are cu fostul soș, dar și cum se înțelege acesta cu actualul ei iubit.

EXCLUSIV În ce relații a rămas Ioana Ginghină cu Alexandru Papadopol. Cum se înțelege actorul cu viitorul soț al acesteia

În 2019, Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol, bărbatul împreună cu care are o fiică minunată. Lunile care au urmat au fost o adevărată provocare pentru actriță, fiind nevoită să se redescopere. Ei bine, soarele a apărut din nou pe strada sa după ce l-a cunoscut pe actulul ei logodnic, Cristi Pitulice. Recent, afaceristul a cerut-o în căsătorie pe Ioana, iar răspunsul a fost unul afirmativ.

Într-un interviu pentru Redacția.ro, vedeta a spus ce relație are cu fostul soț, dar și cum a reacționat acesta când a aflat că noul iubit al Ioanei va locui împreună cu ea și fiica lor. Potrivit spuselor acesteia, Alexandru și Cristi se cunosc de un an de zile și au o relație civilizată, actorul fiind de acord cu relația celor doi. „Alexandru si Cristi se cunosc de un an de zile. Avem o relatie civilizata si nimeni nu a avut nimic de ascuns, insa viata mea amoroasa nu are nevoie de aprobarea nimanui. Sunt majora si acum si vaccinata„, a spus Ioana Ginghina.

Întrebată ce relație are cu tatăl fiicei sale, actrița a mărturisit că au rămas prieteni în continuare și se bucură când își petrec timpul împreună cu fiica lor. „Nu a fost usor, dar ranile s-au vindecat si asa cum am si banuit eu cu Alexandru am ramas buni prieteni. Ma bucur ca suntem asa, ca putem rade in continuare impreuna bucurandu-ne de fetita noastra, care este minunata. Avem un copil minunat impreuna”, a mai spus actrița.

Cum se simte a treia căsătorie?

Ioana Ginghină trăiește o poveste de dragoste cu Cristi Pitulice de mai bine de un an de zile. Bărbatul care face parte din viața actriței este din Alexandria, dar locuiește în București. Cristi are o experiență de peste 13 ani în industria turismului și a absolvit două facultăți în acest domeniu.

Iubitul actriței este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, iar oamenii care vor avea nevoie de sfaturi pot apela la el cu mare încredere. Cei doi formează un cuplu acum și vor să devină soț și soție în curând. Vedeta a spus că încă nu poate vorbi despre o a treia căsnicie, atâta timp cât este căsătorită. „Sunt sincera cand simt ca o informatie ajuta. Toata viata mea am mers pe principiul ca daca o singura persoana are de invatat din povestea mea, atunci ea trebuie spusa. Nu pot insa sa vorbesc despre o a treia casnicie, cand inca nu sunt casatorita a treia oara. 40+ vine la pachet cu multe satisfactii, dar si cu multa maturitate si asumare a lectiilor primite de la viata.Discretia este una dintre ele, iar urmatoarea este rabdarea. asa in cat o sa-ti spun sincer ca nu ne grabim sa facem nici nunta si nici sa povestim despre acest lucru. „, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: