Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Colibă ascunsă în inima pădurii, descoperită de un pădurar. Incredibil peste ce a dat a doua zi

Colibă ascunsă în inima pădurii, descoperită de un pădurar. Incredibil peste ce a dat a doua zi

GALERIE FOTO (8)

Un pădurar a dat peste o colibă ascunsă în inima pădurii, însă când a intrat în ea a încremenit! Când s-a întors însoțit de Poliție, nu a mai găsit nici urmă de cabană, rămăsese doar un semn pe pământ!

Mark Andre, pădurarul care se ocupa de serviciile de mediu din Arcadia, California, explora pădurile din Nordul Californiei atunci când a dat peste ceva care era foarte bine ascuns în spatele a câțiva copaci. Deși trecuse mereu pe acolo, ar fi putut să creadă că acea colibă din pădure fusese invizibilă!

Colibă ascunsă în inima pădurii, descoperită de un pădurar

Pădurarul a realizat atunci că era, de fapt, o cabană care era ascunsă cu bună intenție, dar a înțeles asta abia când a intrat înăuntru. Cabana era aproape perfect camuflată, în mod clar construită ilegal și nu arăta prea bine, ba chiar îi era un pic teamă să facă acest pas.

În calitate de pădurar, Andre era obișnuit să găsească resturi din colibe improvizate făcute de oameni care își mai caută adăpost în pădure. Cu toate acestea, aceasta nu era o colibă ​​obișnuită. Aceasta a fost o mini-casă care a fost construită cu mare grijă și atenție la detalii.

„Nu l-am văzut până când nu am ajuns la aproape 3 metri de acest loc”, a explicat Mark Andre într-un interviu. „Este în locul perfect în care nu ar fi detectat”, a mai declarat pădurarul pentru presa locală.

Ce s-a găsit în colibă ascunsă

Cabana ciudată din lemn a fost impresionant decorată cu un acoperiș cu vârfuri și o verandă însoțită de o copertină. Pereții interiori erau protejați de placaj și prelate. Întreaga cabină avea aproximativ 4 metri și o înălțime de puțin peste 4.5 metri.

Descoperirea făcută de Mark Andre arată clar că singurul mod în care constructorul ar fi putut construi acest lucru fără ca cineva să știe a fost datorită locației sale pustii.

Andre a observat că nu există semne de gunoi sau de distrugeri ale mediului, care sunt obișnuite atunci când descoperă colibe sau vizuini în pădure. Oricine a locuit aici a respectat acest pământ ca fiind casa lor. Andre a observat, de asemenea, zero semne de poteci sau trasee care înconjurau situl, o indicație că proprietarul nu a vrut niciodată să fie găsit.

Însă ce a găsit? Pe lângă provizii și câteva cărți, în cabană existau și liste de acest gen: „Lucruri de cumpărat și de ce să fac rost”, pe care apărea înscrisă o posibilă dată 4/17/14 – 17 aprilie 2014.

De asemenea, au găsit o copie a ziarului „Lumberjack” al Universității de Stat din Humboldt, datat pe 25 martie 2015.

Mister total! Semn albastru rămas în locul colibei

Ceea ce este uimitor este faptul că, atunci când autoritățile s-au întors la fața locului, cabana dispăruse, iar singurul semn că existase ceva în acel loc era un simbol albastru pe pământ! Așadar misterul cabanei nu a fost încă elucidat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: