Redactia.ro
Home » Monden » Denisa de la Bambi s-a căsătorit la Nisa! Primele imagini de la nuntă

Denisa de la Bambi s-a căsătorit la Nisa! Primele imagini de la nuntă

GALERIE FOTO (4)

Denisa Tănase, jumătatea trupei Bambi s-a căsătorit astăzi cu Mircea Brinzei. Nunta are loc chiar acum pe Riviera Franceză. Primele imagini de la nuntă au fost făcute publice. Denisa Tănase a ținut secretă nunta pentru a fi o surpriză pentru totți fanii ei.

Primele imagini de la nunta Denisei Tănase

Jumătatea trupei Bambi, Denisa Tănase a spus „DA” astăzi și și-a unit destinele cu Mircea Brânzei. Cei doi îndrăgostiți au parte chiar în aceste momente de o nuntă de lux la Nisa, una dintre cele mai exclusivite locații din Europa.

Denisa Tănase a purtat o rochie albă, elegantă, de tip sirenă, cu umerii lăsați și a avut un buchet de flori alb, alcătuit doar din bujori. Nu a purtat nimic pe cap. Proaspătul ei soț, Mircea Brinzei a îmbrăcat un costum negru elegant cu o cămașă albă și papion.

La nunta celor doi participă chiar acum nume sonore din lumea mondenă. Evenimentul este unul restrâns, organizat cu gust, dar în același timp foarte luxuriant.

sursa foto: instagram

Cerere de căsătorie inedită

Denisa Tănase a mers într- croazieră de vis alături de Mircea Brânzei în anul 2018. Cei doi au vizitat Madagascar, Mauritius și alte țări inedite. În una dintre zile, chiar pe o plajă din Seychelles, Mircea Brânzei a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Denisa de la Bambi. Cei doi formează un cuplu de aprope patru ani.

Nu am stabilit încă da nunții. Știe cineva vreodată când e botezul? Asta e de sus! Mai întâi trebuie să fii însărcinată. La noi nu e cazul încă„, declara în urmă cu ceva timp Denisa de la Bambi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: