Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului

GALERIE FOTO (3) Incendiu spital Iasi

Incendiu  la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. În urmă cu câteva minute a izbucnit un incendiu la Spitalul CLinic de Urgență pentru Copii din Iași. În acest moment, mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului.

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului

Update ora 19.35 După ce a aflat de incendiul de la spitalul de copii din Iași, ministerul Sănătății a declatat că, din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de urgență din cadrul ministerului, incendiul s-a produs la etajul al treilea al clădirii, zona ATI. Până al această oră au fost evacuate 12 persoane și nu au fost raportate victime. De asemenea, la nivelul județului Iași a fost declanșat planul roșu de intervenție.

La fața locului au ajuns 6 mașini de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de transport victime multiple, 1 autoscară și 1 cisternă.

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. Un incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Iași. Conform Antena 3, managerul unității medicale, Alina Belu a declarat că ar fi vorba despre un salon gol situat la etajul trei al clădirii. Potrivit primelor informații, șapte copii ar fi fost scoși dintr-un salon tampon.

La fața locului se deplasează mai multe echipaje de pompieri pentru a interveni de urgență. Flăcările au cuprins cel puțin o încăpere de la etajul 2 al unității medicale.  Spitalul de Urgență pentru copii din Iași, are 650 de paturi, aici fiind transferate cele mai grave cazuri din Moldova. ”În această seară, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgentă 112, despre faptul că într-un salon al unei unități medicale a apărut un incendiu. În urma sesizării, polițiștii ieșeni s-au deplasat la faţa locului în vederea stabilirii situației de fapt. La faţa locului a fost trimis și un echipaj al Biroului Rutier Iaşi pentru dirijarea traficului rutier în zonă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: