Redactia.ro
Home » Home » Incendiu la spitalul de boli cronice din Călinești. 32 de pacienți au fost evacuați

Incendiu la spitalul de boli cronice din Călinești. 32 de pacienți au fost evacuați

GALERIE FOTO (2) Incendiu la spitalul de boli cronica din Călinești

Incendiu la spitalul de boli cronice din Călinești. În urmă cu câteva momente a izbucnit un incendiu puternic la spitalul din Călinești, iar cinci echipaje ISU se află acum la fața locului. 32 de pacienți au fost evacuați din calea focului.

Incendiu la spitalul de boli cronice din Călinești. 32 de pacienți au fost evacuați

Incendiu la spitalul de boli cronica din Călinești. Foc puternic la spitalul din Călinești. Potrivit Antena 3, 32 de pacienți au fost evacuați, dintre care 4 au fost scoși pe brașe de către personalul medical.

Conform primelor informații, chiar medicul de gardă a fost cel care a făcut evacuările, ajutat de asistenții medicași care erau de serviciu în momentul izbucnirii incendiului. Cadrele medicale au sunat la 112 la ora 06.00, asistentele fiind alertate de unul dintre colegii lor după ce s-a declanșat alarma de fum. Au fost alertate forțe de la Detașamentele de Pompieri Pitești, Bradu, Garda de Intervenție Topoloveni.”Acum, forțele ISU au rămas pentru detectarea altor cauze care sunt la fața locului, nu au fost probleme, sursa fumului se pare că ar fi un aparat de aer condiționat la care incendiul nu s-a manifestat cu flacără, ci s-au topit elemente combustibile de la nivelul acestuia. Până la sosirea forțelor de intervenție, medicul de gardă a evacuat de la etajul 1 aproximativ 32 de pacienți. Nu sunt victime!”, a declarat Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt ISU Argeș

Incendiu spitalul din Calinesti
Sursa foto: Antena3

Pacienții evacuați se află în stare bună, fiind conduși din nou la salon. Se pare că incendiul ar fi pornit de la un aparat de aer condiționat, care s-a produs, cel mai probabil un scurt circuit.

Sursa fumului ar fi un aparat de aer condiționat. Incendiul nu s-a manifestat cu flacără. Este posibil să se fi topit elemente combustibile de la nivelul acestuia. Până la sosirea pompierilor, medicul de gardă a evacuat de la etajul 1 aproximativ 32 de pacienți. Nu sunt vicitime. Era risc de intoxicație dacă incendiul se propaga și, în funcție de evoluția acestuia, posibil să fi fost ceva grav, dar forțele de intervenție s-au deplasat repede la incendiu și nu sunt probleme”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Argeș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: