Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Cumpănaşu, certat după ce şi-a anunţat intenţia de a candida la prezidenţiale

Alexandru Cumpănaşu, certat după ce şi-a anunţat intenţia de a candida la prezidenţiale

cumpanasu

Alexandru Cumpănaşu a anunţat, joi pe Facebook, intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, făcând un apel la oameni să dea semnăturile necesare în acest sens.

Alexandru Cumpănaşu este unchiul Alexandrei Măceşanu, una dintre fetele despre care Gheorghe Dincă din Caracal a mărturisit că le-a ucis şi incinerat.

Am dus o bătălie fără să mă gândesc nicio secundă la nimic altceva. În acest moment este o viaţă liniştită şi aşezată. A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să îmi pierd liniştea, să îmi pierd tot ceea ce astăzi îmi aduce confort şi dacă vreţi, ca oricărei familii linişte. Ei bine, eu vă întreb be dvs astăzi şi vreau să îmi răspundeţi cât se poate de sincer şi de direct. Trebuie să ştiu care este părerea dvs despre acest lucru.

Este cazul astăzi să candidez la Preşedinţia României sau nu? Are România nevoie astăzi de un candidat la Preşedinţia României care să se lupte cu clanurile mafiote? Are România astăzi nevoie de un candidat care să se lupte cu mafia din fiecare judeţ?”, a spus Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Alexandru Cumpănaşu, un car de nervi: „Este una dintre cele mai grave abateri pe care le putea face”

Adrian Ursu, jurnalist Antena 3, și-a exprimat dezaprobarea în legătură cu anunțul lui Alexandru Cumpănașu de a candida la alegerile prezidențiale din toamnă.

Este dezgustător, vă spun cu toată mâhnirea. Am sperat că nu se vor îndeplini zvonurile. Am fost printre cei care a contrazic multe persoane care spuneau lucrul acesta. Nu ai cum să profiți de o altfel de tragedie, în general, și mai ales când ea se află în proximitatea ta și face parte din familia ta. Dacă Alexandru Cumpănașu are de gând să inițieze demersurile pentru candidatura la președinție, nu să candideze în mod real, își distruge și bruma de prestigiu pe care și-a construit-o”, a declarat Adrian Ursu, conform Antena 3.

Alexandru Cumpănaşu a precizat că, în cazul în care va ajunge preşedinte, după doi ani va demisiona din funcţia de la Cotroceni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: