Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV. Cosmin Stanciu, detalii din ”culisele” Survivor România. Adevărul despre alianța cu Zanni și comportamentul Elenei Marin

EXCLUSIV. Cosmin Stanciu, detalii din ”culisele” Survivor România. Adevărul despre alianța cu Zanni și comportamentul Elenei Marin

EXCLUSIV. Interviu cu Cosmin Stanciu de la Survivor Romania

Cosmin Stanciu, fostul membru al echipei ”Faimoșilor” de la Survivor România, a oferit, marți, un interviu în exclusivitate pentru Redacția.ro. Concurentul ne-a dezvăluit dacă a făcut, într-adevăr, o alianță cu Zanni pe parcursul competiției din Republica Dominicană, ce crede despre Elena Marin, dar și ce planuri are pe viitor cu iubita sa, Laura.

Cosmin Stanciu, detalii din ”culisele” Survivor România. Adevărul despre alianța cu Zanni și comportamentul Elenei Marin

Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor România, în urmă cu aproape două săptămâni, din motive medicale. Plecarea lui din echipa ”Faimoșilor” a lăsat un gust amar colegilor, deoarece era unul dintre cei mai buni concurenți. Cel mai afectat a fost Zanni, care a început să plângă, deoarece a legat o prietenie frumoasă cu Cosmin.

În exclusivitate pentru Redacția.ro, Cosmin Stanciu a oferit detalii despre prietenia sa cu Zanni, starea sa de sănătate, conflictele lui Zanni cu Elena Marin, dar și cum este să supraviețuiești șase luni în junglă. De asemenea, ”Faimosul” nu a ezitat să ne spună lucruri importante despre el, despre iubita sa, Laura, dar și despre tatuajul de pe piept, realizat în memoria părinților săi decedați. Iată mai jos interviul:

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor. Face karate și e de 6 ori campion mondial | Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Buna, Cosmin! Felicitări pentru performanța de care ai dat dovadă pe traseele de la Survivor România. Ai fost unul dintre cei mai buni concurenți și, iată, ai ajuns în punctul de care ai spus că te-ai temut: eliminarea din motive medicale. Care este, mai exact, problema de sănătate din cauza căreia a trebuit să pleci acasă și cum a survenit?

Multumesc pentru aprecieri! Problema de sanatate… nu stiu in momentul de fata exact care este. Am fost sub tratament in Dominicana, m-am simtit mai bine, insa tot tuseam foarte tare. Am mai facut cateva investigatii, astept sa vedem daca se va rezolva problema cu tratament, voi merge din nou la un control. Aveam si o durere la nivelul spatelui pe care am mai avut-o si cand eram acasa, dar mi-a trecut in cateva zile.

Nu pot spune ca exista un motiv clar. Are legatura si cu  un nivel de umiditate foarte ridicat, mai ales in jungla unde stateam. Dimineata cand ne trezeam si paturile erau ude, practic nu eram uscati complet niciodata. Seara era foarte frig, comparativ cu ziua. Apoi la joc stateam in soare, apoi saream in bazine, noaptea dormeam pe scandura si era curent… Toate au dus la aceasta problema medicala. Eu sunt obisnuit cu greul, dar mi-a fost foarte greu la Survivor Romania. De cand am ajuns acasa m-am uitat si eu la emisiune si pare mai usor din fata televizorului. Dar este un show provocator si chiar unul de supravietuire.

Ai simțit că această cauză medicală te-a pus în dificultate în competiție? Cum?

Da, in ultima luna simteam si pe traseu ca nu pot da suta la suta, dar ma gandeam ca sunt obosit, ca  imi este dor de casa, de oamenii dragi, aveam tot felul de ganduri si ma gandeam ca astea ar putea fi cauza pentru care nu pot da pe traseu tot ceea ce imi doresc. Dar cred ca era problema la plamani, pentru ca respiram mai greu. Nici eu nu am spus de la inceput ca am o problema… Daca as fi spus din timp, poate  lucrurile se rezolvau altfel, dar sunt mai incapatanat de fel, doream sa merg mai departe si de aceea nu am spus.

Drama neștiută a lui Cosmin Stanciu de la Survivor România. Cele două tragedii care l-au

Ai stat 6 luni la Survivor România. Cum este să stai în junglă atât de mult timp, cu insecte, lupta cu foamea, lupta pe trasee?

Este greu de explicat, aceste lucruri trebuie traite ca sa iti dai seama ce inseamna si cat de greu este. A fost o experienta unica sa traiesti astfel, izolat, tot ceea ce inseamna viata ta. Chiar glumeam ca suntem ca in filmele cu puscaria Alcatraz, nu puteam face nimic, nu aveam mancare. A fost greu. Am trait printre serpi, tarantule, scorpioni. Ne spalam doar in mare, aveam tot timpul sare pe noi si nisip in par. Nu eram niciodata cu adevarat curati. Nu aveam sapun, sampon, prosop. Dar este o experienta care trebuie traita, pentru ca te redescoperi.

Cum decurge o zi obișnuită și una în care aveți jocuri, la Survivor România?

O zi obisnuita este o zi in care se rezolvau treburile din camp, se pregatea mancarea castigata in jocurile de recompensa, se spalau haine, ne relaxam. Trec greu astfel de zile, noi chiar ne doream sa jucam, trecea ziua mai repede. Esti prins in actiune, era altceva, ne placeau mai mult zilele in care jucam. Ne trezeam dimineata, mergeam la traseu si in functie de acestea dura mai mult sau mai putin. Mai era si adrenalina care ne dadeam un boost de energie…

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine din echipa ta și cum descrii această persoană?

Cel mai bine m-am inteles cu Zanni, nu este un secret. El este ca un frate mai mic pentru mine. De fiecare data cand spune ce are de spus, are dreptate. Este direct si uneori mai agresiv, i-am spus de multe ori sa fie mai temperat, chiar daca are dreptate in ceea ce sustine. Nu doream sa fie perceput gresit. Zanni este un baiat istet, eram nedespartiti, ne sustineam pe trasee, mancam impreuna.

Cine Este Cosmin Stanciu De La „Survivor România 2021”. A Fost De 6 Ori Campion La Karate. „Cred Că Voi Face Față Acestei Competiții” | Libertatea

Cât timp ai fost plecat în jungla din Dominicană, publicul a pus problema unei alianțe în campul „Faimoșilor”: tu, Zani, Sebi și Ana (când aceasta era în competiție). Totodată, ai fost taxat pentru că ai fi făcut parte din această alianță, deoarece nu se potrivea cu atitudinea ta binevoitoare, onestă. Cum răspunzi acestei păreri a publicului?

Am auzit cuvantul alianta de atat de multe ori. Din punctul meu de vedere, o alianta este facuta intre oameni care nu au nimic in comun si nu vor avea dupa ce se termina lucrul pentru care s-au aliat. Te aliezi doar ca sa iti atingi un scop. Intre mine Zanni, Sebi si Ana nu a fost o alianta, este o prietenie, sunt oameni la care tin cu adevarat. Gandim la fel, facem lucrurile la fel si ne-am apropiat avand in comun foarte multe lucruri. Este ceva ce ni se intampla tuturor si in viata de zi cu zi.

Eu, Zanni si Sebi suntem diferiti in modul in care reactionam, asta nu inseamna ca nu vedem lucrurile la fel, difera modul in care o spunem. Nu m-am aliat cu Zanni pentru felul in care vorbeste, reactioneaza sau se pozitioneaza fata de alti oameni. M-am atasat de el pentru felul in care se purta, vorbea cu mine si pentru increderea pe care mi-a purta.  A fost omul care a fost alaturi de mine in Dominicana, stia totul despre mine, vorbeam despre orice, mancam impreuna, dormeam impreuna, stia daca imi este bine sau rau.

Apropiere bizară între doi Faimoși. Cosmin Stanciu de la Survivor România i-a dat de gol: „O să iasă la iveală” FOTO - WOWBiz

 Că tot a venit vorba de atitudine și fiind apreciat, de altfel, pentru asta, cum ai reușit să-ți păstrezi calmul pe trasee, în camp? Așa ești și în viața de zi cu zi?

Exact asa sunt si in viata de zi cu zi. Cand eram tanar eram si eu destul de vulcanic, dar cu trecerea anilor, a evenimentelor neplacute din viata mea, mi-am dat seama ca multe lucruri sunt neinsemnate si nu trebuie bagate in seama, pentru ca ele ar constitui o pierdere de energie inutila.

Asa s-a intamplat si la Survivor Romania. Mi-am dat seama ca nu pot sa irosesc energia certandu-ma cu oamenii, pentru ca nu as fi ajuns la un consens. Spuneam ce simt atunci cand consideram ca merita. Energia mi-am conservat-o pentru trasee, pentru gandurile mele, pentru ce era important pentru mine. Pe de alta parte, si sportul pe care il practic m-a educat in acest sens. Nu a fost nimic fortat, a venit totul de la sine.

 Ce te-a motivat să fii mereu bun pe traseu?

Cea mai mare motivatie a mea sunt eu, chiar si in viata de zi cu zi.Doresc sa-mi demonstrez ca sunt cel mai bun in ceea ce fac, in orice aspect al vietii.

 De acasă, s-a văzut că nu te-ai certat cu nimeni. Au fost concurenți cu care te-ai certat în spatele camerelor sau pe care nu i-ai apreciat?

Nu a existat concurent pe care sa nu il apreciez. Am mai avut si eu anumite tensiuni, nu certuri, mai ales cu Jador, pentru ca era foarte agitat, eu eram suparat pentru ca pierdeam si aveam senzatia ca ne stoarce de energie. Dar au fost chestiuni marunte, nimic grav.

Cosmin Stanciu, adevărul despre certurile din Elena Marin și Zannidache

Ce părere ai despre certurile dintre Elena Marin și Zani?

Certurile dintre Elena si Zanni, din punctul meu de vedere, nu sunt atat de grave. Elena ia totul prea personal de cele mai multe ori si transforma totul intr-o drama, orice lucru marunt… Faptul ca si vorbeste destul de apasat, irita. Lui Zanni nu-i place, asa este el mai direct. Ei au avut probleme de la inceput, insa Elena a avut probleme cu foarte multi oameni care au perceput ca transforma totul intr-o drama ca sa atraga publicul de partea ei.

De ce Zanni se ceartă cu Elena Marin la Survivor România 2021. S-a aflat acum motivul ușor rușinos - IMPACT

Cosmin Stanciu, despre Laura, iubita lui: ”In fiecare zi ma gandeam la ea”

Laura este logodnica ta, despre care ai spus într-un interviu că înainte de a veni la Survivor România, aveați doar două luni de relație. Este o perioadă în care unele persoane încă se cunosc reciproc. Cu ce gând ai plecat în Republica Dominicană față de fata cu care ai început o poveste de dragoste?

Cand am plecat era o relatie de inceput, imi placea foarte mult de ea… Cand am ajuns acolo mi-am dat seama ca este o persoana la care tin foarte mult. In fiecare zi ma gandeam la ea, cel mai dor imi era de ea. Am inteles ca este o persoana de care imi place mult, cu care m-as vedea in viitor. Este o femeie matura din toate punctele de vedere. Mi-am sedimentat sentimentele in ceea ce o priveste.

 Ce planuri ai pe viitor cu Laura, partenera ta de viață?

Ne bucuram de relatia noastra si timpul le va aranja pe toate. 🙂

 Ce ne poți spune despre tatuajul pe care-l ai pe piept? Știm că este un subiect sensibil…

Tatuajele mele reprezinta sentimentele, gandurile mele, sunt o parte din viata mea. Ma reprezinta pe mine, parintii mei, stilul de karate pe care il practic. Pe piept mi-am tatuat chipul parintilor mei si florile de cires, care simbolizeaza perenitatea.

Care a fost cel mai plăcut și cel mai neplăcut ( în afară de eliminare) moment de la Survivor România pentru tine?

Cel mai placut moment a fost primul mesaj primit de la Laura, dupa ce am castigat un joc de comunicare.  Cel mai neplacut moment a fost cel al ultimei accidentari.

 Pe cine vezi câștigător al Survivor România 2021?

Categoric pe Zanni; imi doresc sa castige. Merita sa castige, a trait, ca noi toti, clipe grele acolo si are toate datele unui supravietuitor.Este bun pe traseu, este showman, are poveste de viata, are nevoie de acest premiu. Imi doresc sa se intoarca acasa cu trofeul Survivor.

Ce planuri ai pe viitor?

Ma gandesc sa ma apuc de constructia casei, am cativa pasi de parcurs pana la demararea ei. Sper sa-mi permita sanatatea sa ma antrenez pentru Campionatul Monidal care se desfasoara in septembrie. Mai am si alte surprize pentru cei care ma urmaresc, o sa fac un proiect despre stil de viata sanatos, importanta sportului si voi pune bazele unui brand Stanciu Cosmin.

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor. Face karate și e de 6 ori campion mondial | Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: