Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă în prezent fiul adoptiv al Luminiței Anghel! Muncește zilnic pentru planurile lui de viitor

Cu ce se ocupă în prezent fiul adoptiv al Luminiței Anghel! Muncește zilnic pentru planurile lui de viitor

GALERIE FOTO (2) Cu ce se ocupă în prezent fiul adoptiv al Luminiței Anghel! Muncește zilnic pentru planurile lui de viitor

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel are planuri serioase de viitor! Tânărul s-a maturizat foarte mult și chiar își câștigă singur banii, muncind pentru visurile sale. 

Cu ce se ocupă în prezent fiul adoptiv al Luminiței Anghel! Muncește zilnic pentru planurile lui de viitor

David Pușcaș, fiul adoptiv al artistei Luminița Anghel, a făcut o serie de dezvăluiri despre viața lui de acum și mai ales despre faptul că se întreține de unul singur. Mai mult, tânărul susține că are o mulțime de planuri de viitor și că este într-o continuă evoluție.

În ultima perioadă, tânărul în vârstă de 22 de ani, s-a simțit foarte singur, asta după ce chiar și părinții lui s-a îndepărtat de el din cauza unor scandaluri apărute în viața lui. Pentru că nu voia să decadă mai jos decât ajunsese, David a munci foarte mult ca să-și poată îndeplini visurile. Mai mult, tânărul a decis să se izoleze de tot ceea ce îi face rău, chiar și de mama lui.

Acum, David Pușcaș a declarat că lucrează de acasă, la un site, însă își dorește să evolueze. Acesta a explicat că locul de muncă pe care îl are acum nu îi oferă un venit foarte mare, însă îl ajută să își plătească chiria și să se întrețină corespunzător. De asemenea, susținând că vrea să evolueze, tânărul a povestit că are de gând să se înscrie la cursurile unei școli de televiziune. Momentan nu știe sigur ce îl atrage mai tare din acest domeniu, însă cert este că aceasta o să fie viitoara sa carieră de succes.

”Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri”, a declarat fiul adoptat al Luminiței Anghel.

Ce relație are David Pușcaș cu Luminița Anghel

David a vorbit și despre mama sa adoptivă și despre relația pe care o are cu aceasta. În aceste momente, tânărul, ezitând să răspundă la început, a declarat că tot ceea ce se află între el și mama lui este incert și nu știe dacă există vreo șansă de împăcare deoarece nu au mai vorbit de câteva luni.

Cu ce se ocupă în prezent fiul adoptiv al Luminiței Anghel! Muncește zilnic pentru planurile lui de viitor

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel le duce dorul părinților lui, însă consideră că e mult mai bine să fie pe cont propriu și să muncească pentru visurile lui. Acesta a afirmat că nu are de gând să renunțe nici măcar un minut la planurile sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: