Redactia.ro
Home » Sport » Naţionala de volei a ratat sferturile CE! România-Serbia 3-0

Naţionala de volei a ratat sferturile CE! România-Serbia 3-0

Naţionala de volei a ratat sferturile CE

Naţionala de volei a ratat sferturile CE. Fetele au pierdut meciul cu campioana mondială en-titre Serbia, cu scorul de 3-0.

Naţionala de volei feminin avea ca obiectiv calificarea în optimile de finală ale Campionatului European. În ultimul meci româncele au pierdut în 71 de minute, cu scorul 25-20, 25-17, 25-23, în fața unei echipe mult mai titrată. Astfel, naţionala de volei a ratat sferturile CE.
Echipa României a făcut parte din Grupa A, alături de Olanda, Ungaria, Estonia, Croaţia și Azerbaidjan. În acest an Campionatul European a fost găzduit pentru prima data de 4 țări. Turcia, Polonia, Ungaria şi Slovacia.

Naționala masculină merge la CE

Naţionala de volei feminine a fost prezentă ultima data la Campionatul European în 2015. Cel mai bun rezultat al tricolorelor datează însă din 1963. Atunci a obținut locul trei. Ediția cu numarul 31 a Campionatului European de volei feminin din acest an se dispută în 4 țări. Ungaria, Polonia, Slovacia și Turcia. Este pentru prima oară când Campionatul European este găzduit de atât de multe tări. Este și prima ediție la care participă 24 echipe. Țara noastră a fost prezentă la 25 de ediții ale Campionatului European de volei.

Naţionala masculină a României va participa la ediția din acest an a Campionatul European, programat între 12-29 septembrie, în Franţa, Belgia, Slovenia şi Olanda. Tricolorii fac parte din Grupa A, alături de Bulgaria, Grecia, Portugalia, Italia şi Franţa.

Citește și: Florin Andone va juca la Galatasaray! Va fi coleg cu Radamel Falcao

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: