Redactia.ro
Home » Sport » Florin Andone va juca la Galatasaray! Va fi coleg cu Radamel Falcao

Florin Andone va juca la Galatasaray! Va fi coleg cu Radamel Falcao

Florin Andone va juca la Galatasaray

Florin Andone va juca la Galatasaray. Turcii au anunțat că au perfectat împrumutul atacantului de la Brighton.

„Negocierile cu fotbalistul lui Brighton&Hove Albion s-au finalizat și fotbalistul Florin Andone va fi împrumutat la noi”, a anunțat contul de twitter al celor de la Galatasaray.

În 2018, Brighton, a plătit șase milioane de euro celor de la Deportivo La Coruna, pentru atacantul naționalei. Românul a jucat pentru englezi 29 de meciuri și a înscris 6 goluri. Antrenorul campioanei Turciei, Fatih Terim a insistat ca Andone (26 de ani) să fie adus la echipă. Astfel, acesta are ocazia să joace în Champions League, unde Galatasaray se află în grupă cu PSG, Real Madrid și Club Brugge. Cota de piață a atacantului în acest moment este de 6 milioane de euro. În aceste zile, fostul jucător al lui Brighton se află în cantonamentul naționalei unde se pregătește pentru dubla României cu Spania (5 septembrie) și Malta (8 septembrie).

Florin Andone coleg cu Radamel Falcao

Galatasaray a făcut un transfer important. Celebrul atacant columbian Radamel Falcao a semnat cu turcii un contract pentru 3 ani. Columbianul era legitimate la AS Monaco din 2013, când a plecat de la Atletico Madrid, pentru 43 de milioane de euro. În sezoanele 2014/2015 şi 2015/2016, Falcao a fost împrumutat de Manchester United şi Chelsea. Cu AS Monaco, acesta a câştigat titlul în Franţa, în sezonul 2016/2017. În 140 de meciuri a înscris 83 de. La sosirea în Turcia a fost nebunie totală. Peste 25.000 de suporteri ai Cim Bom Bom l-au așteptat.

Citește și: Prima victorie după 5 eșecuri consecutive! FCSB-Viitorul 2-1!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: