Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu nu va mai fi jurat la Românii au talent: ”Detalii mai încolo”

Florin Călinescu nu va mai fi jurat la Românii au talent: ”Detalii mai încolo”

Florin Călinescu a renuntat la PROTV

Florin Călinescu va renunța la colaborarea cu Pro TV și, implicit, la rolul de jurat al Românii au talent. Anunțul a fost făcut chiar de celebrul actor pe rețelele de socializare, în acest weekend.

Florin Călinescu nu va mai fi jurat la Românii au talent: ”Detalii mai încolo”

Noul sezon al Românii au talent nu-l va mai avea în juriu pe Florin Călinescu. Actorul a anunțat, duminică, pe pagina sa de facebook faptul că nu va mai colabora cu PROTV și, astfel, nu va mai putea îndeplini rolul de jurat al competiției.

”Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo”, a fost mesajul actorului, postat pe facebook.

Care este reacția PROTV după anunțul lui Florin Călinescu

Reprezentanții postului național nu au dorit să comenteze postarea actorului, precizând că în fiecare an se poartă negocieri despre membrii juriului Românii au talent.

Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentanții PRO TV.

Florin Călinescu l-a înlocuit pe Constantin Cotimanis la Românii au talent. Se întâmpla în anul 2015: ”Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația”, spunea atunci Florin Călinescu.

Noul sezon al Românii au talent va începe anul viitor, la începutul lui 2022. Fără prezența lui Florin Călinescu, jurații ar fi: Andra, Andi Moisescu și Alexandra Dinu.  Reamintim că în ultimul sezon difuzat Smiley l-a mai înlocuit în unele ediții pe Andi Moisescu, care a trebuit să stea în carantină din cauza Covid-19. Rămâne de văzut, așadar, dacă membrii juriului vor fi doar aceștia și dacă i se va aduce un înlocuitor lui Florin Călinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: