Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu își vinde restaurantul? Vei fi uimit care este prețul localului

Florin Călinescu își vinde restaurantul? Vei fi uimit care este prețul localului

Florin Călinescu va avea parte de o ofertă de nerefuzat conform declarațiilor afaceristului Pietro Scepchin. Acesta susține că își dorește să cumpere ultimul restaurant pe care vedeta îl deține și s-a gândit și la suma pe care este diaspus să o ofere.

Florin Călinescu își va vinde și ultimul restaurant?

Florin Călinescu și-a vândut două restaurante din cauza pandemiei, unul dintre ele fiind chiar pe malul lacului Herăstrău, o zonă de luxa a Capitalei.Acesta a suferit pierderi foarte mari drept pentru care nu a avut de ales decât să renunțe la afacere. Acesta mai are un singur restaurant în zona Tineretului din Capitală, iar un afacerist este interesat în achiziționarea lui. Florin Călinescu a declarat că s-a decis să se mute în zona rurală, mai precis în Băbana, Argeș.

Afaceristului Pietro Scepchin a făcut declarații prin care și-a povestit parcursul pe care l-a avut în domeniul afacerilor, dar a și mărturisit faptul că este dispus să îi ofere 120.000 de euro lui Florin Călinescu pentru restaurantul din Tineretului pe care îl deține.

După 17 ani, intenționez să mă întorc acasă. Acolo, în Piscului, unde mi-am petrecut copilăria, muncind pentru a mă întreține. În 2004, forțat de împrejurări, am părăsit acest loc. Mi-am promis atunci că mă voi întoarce cândva, însă doar în calitate de proprietar. De atunci, am tot excelat în domeniul HoReCa. De la cărător de mese, treptat am ajuns picol, ajutor de ospătar, ospătar, bucătar, barman, șef de sală, manager de restaurant, iar acum am făcut pasul spre proprietar de restaurant. Acum, la 32 de ani, încă neîmpliniți, obiectivul meu este de a deschide două locații și de a achiziționa restaurantul din Tineretului, deținut în prezent de domnul Florin Călinescu. Eu mă ocupam atunci, între 2001 și 2004 de mese, de scaune, de una, alta în acel restaurant. Dar între șeful de sală și patron a existat un conflict. Și atunci s-a decis vânzarea restaurantului. Eu am fost dat afară înainte, pentru că știam unele lucruri despre șeful de sală. El m-a dat afară. Acum, vreau să cumpăr restaurantul. Din ce știu eu, Florin Călinescu a dat 100.000 de euro, eu sunt dispus să-i ofer până la 120.000 de euro.„, a declarat Pietro Scepchin.

Care a fost reacția lui Florin Călinescu

Florin Călinescu a declarat că până aucm nu a fost contactat de afacerist și că așteaptă oferte. El a precizat că este deschis unei negocieri, doar că așteaptă să fie abordat de doritor. El a mai povestit și de ce a decis să se întoarcă la origini.

Nu știu ce să-ți spun? Cineva din Univers vrea să-mi cumpere restaurantul! Nu m-a contactat nimeni, nu știu despre ce-i vorba. Așteptăm zilele viitorului. Orice marfă pe lumea asta se poate vinde. Așa cum l-am cumpărat și eu, nu știu acum câți ani, așa se poate și discuta, habar n-am. Dar nu știu nimic, nu m-a contactat nimeni. Când mă contactează, discutăm. În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi câini din rasa Schnauzer. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele.„, a declarat Florin Călinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: